2777
2789

وقتی میخوام درس بخونم رو یه اهنگ قفلی میزنم و نمیتونم قطعش کنم برا همین هیچوقت نمیشه درس بخونم 

چیکار کنم اراده داشته باشم 

واقعا مثل معتادا فقط اهنگ گوش میدم و درسم میمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم همیشه درسایی مثل ریاضی که محاسباتیه رو با آهنگ میخوندم ولی درسای دیگه مثل فلسفه و جامعه و ... رو نمیشه باید سکوت باشه

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

حالا من نود و نه درصد مواقع باید اهنگ میذاشتم که بتونم درس بخونم 

استادای ما هم با اهنگ میگفتن درس میخونیم حالا اونا سنشون بالاتر بود و استادشونم عادتشون داده بود به شجریان گوش دادن

بعد من همیشه میخندیدم میگفتم استادای ما شجریان گوش میدادن درس میخوندن ما ساسی و تتلو گوش میدیم 

حالا من نود و نه درصد مواقع باید اهنگ میذاشتم که بتونم درس بخونم استادای ما هم با اهنگ میگفتن درس می ...

وای وحشتناکه اصلانمیشه.من اگه صدا اهنگ از جایی بیاد صدساعتم نگاه کتاب بکنم هیچی نمیفهمم.فقط تو سکوت و ارامش درس یادمیگیرم به دور از صدا و هیجان

وای وحشتناکه اصلانمیشه.من اگه صدا اهنگ از جایی بیاد صدساعتم نگاه کتاب بکنم هیچی نمیفهمم.فقط تو سکوت ...

منم تا وقتی مدرسه میرفتم اینطوری بودم 

ولی کم کم عادت کردم به اهنگ 

یادمه اون زمانا میخواستم درس بخونم میزدم پی ام سی و درسم میخوندم با یه تیر هم دو نشون میزدم هم درس میخوندم هم اهنگای جدید رو میشنیدم هم حفظ میشدم هنوزم نود درصد شعرارو حذفم 

الانم پای لپ تاپ باشم تو یوتیوب همینطور اهنگ پلی میشه اتفاقا موسیقی باعث میشه صداهای مزاحم تمرکزت رو بهم نریزه 

البته بوده مواقعی که یه بحث واسم حساس بوده یاد بگیرم حس کردم باید سکوت خاصی باشه تا بفهمم 

ولی گاهی اهنگای تند اتفاقا ریتم کارمو تندتر هم میکنه