سلام من سرطان دهان فک بالا داشتم کسی ديده مشابه من نصف سقف دهان رو برداشتن پرتودرمانی هم کردم میترسم دوباره عود کنه گریدمتوسط بود جراحی با حاشیه منفی بود
منظور اینکه نگفتن از چی سرطان گرفتید به شوهر من گفتن علت سیگار و قلیون اینطور چیزاست که لب به هیچکدو ...
عمل من فک بالا بود رو صورتم اثر نذاشت فقط چون کام دهان بود حرف زدن مشکل خورده نصف سقف دهان رو برداشتن حالا پرتودرمانی م تموم شده تا دو ماه دیگه گفتن دوباره باید عکس بندازم بعد پروتز بزارم خیلی سخته خدا برا هیچکس نخواد
واقعا خدا سلامتی کامل بهتون بده ولی واقعا وحشتناکه مخصوصا پرتو واقعا سخت بود زخمای داخل دهان
پرتودرمانی عوارضش چند وقت رفت من گردن درد گرفتم سینه ام هم درد میکنه همش فکر میکنم متاستاز نکره باشه البته سی تی اسکن ریه گرفتم گلت چیزی نیست سونوگرافی گردن هم همین رو گفت تا چند وقت بعد زخم ها خوب میشه
خدا رحمتشون کنه عمر دست خداست منم به امید خودش زندگی میکنم برام دعا کنید
نه انشالله حتما خوب میشید .من با مریضای زیادی سر قضیه شوهرم آشنا شدم ۹۰ درصد سالیان زیادی دارن زندگیشون میکنن و برنگشته انشالله شما و شوهر منم جزو همونایید
پنجشنبه هر هفته روضه دارم منزلمون ودعاتون میکنم ان شالله به حق روضه امام حسین شفا کامل پیدا کردین وسالیان سال با صحت وسلامت سایتون رو سر خانوادتون باشه
غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊