2777
2789

ولی وقتی یکی دوستم داشته باشه حوصله ندارم یکنفر دوست داشتم  ولی اون محلم نمی‌داد  الان اون منو دوست داره وای من تو یه برهه ای از زندگی هستم که   حوصله ندارم از یه طرفم رو مرز ۲۶ سالم   کاش همیشه اون چیزی میشد که ما دوست داریم من این پسرو دوست دارم ولی همیشه با یه آدمی  در گذشتم مقایسه میکنم با اینکه  اون  دوستم نداشت  ولی از شخصیتش و صحبتش کردنش خیلی خوشم میومد در حد یکماه  باهم صحبت کردیم  چون رسمی صحبت می‌کرد  ولی این پسر خیلی خودمونی لهجه داره صحبت میکنه  کاش هیچوقت با اون آدم آشنا نمی‌شدم چون شخصیتی متفاوتی نسبت به بقیه داشت  تو ذهنم مونده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگم که دو قبیم یجور مثال بود بین این تناقض خواستن و نخواستن

اگه میخوای دنبال حالتات باشه از چت جی پی تی بپرس

ممکنه تله های بچگی داشته باشی 

من مثلا بدم میومد کسی بهم نزدیک بشه همش دعا میکردم که کسی نخواد بهم نزدیک بشه یا دوست بشه جنس مخالف