2777
2789
عنوان

چند روزه مغز سرم فشار میاد

47 بازدید | 7 پست

چند شبه اینجوری شدم چشام خسته مغز سرم فشار میاره و همش خمیازه میکشم هر میکنم خوابم نمی‌بره 

فقد روز ها بعدازظهر خوابم میاد شب ساعتای ۵ خوابم میاد تا ۸ صب  بعدازظهر بیدار بعد بعدازظهر مثلا ۳ تا ۶ اینا خابم 

کلا تنظیم خوابم بهم ریخته قرص خواب خوردم بازم همینجوریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا افسرده گی حاد داشتم بنظرت از اونه هنوزم ی جورایی علام دارم

نه

ببین من پارسال هی تو خواب حالم بد میشد بعضی متخصص ها میگفتن پنیک هست و خلاصه خوابم بهم ریخته بود و یه عالم علائم دیگه داشتم با روانپزشک هم صحبت کردم گفت خانم این علائمی که داری میگی ریشه اعصاب نداره مشکلت جسمی هست و خلاصه منم دیگه به یه پزشکی گفتم بهم چکاپ کامل بده و دیدم که سی ارپی مثبت هست و گلبول سفید بالا هست و ویتامین د کم هست و فریتنمم خیلی پایین بود 

معمولا وقتی تو بدن و جسم یه مشکلی هست بدن واکنش نشون میده 

جالبه پزشکا هی میخواستن بگن نه هیچیت نیست و مشکل روان تنی داری ولی روانپزشک گفت نه پنیک هست مشکلت نه روان تنی

اخر چی داشتی

فریتینم یهو افت کرده بود که فقراهن هست 

یکی هم درگیر عفونت بود بدنم جالبه پزشکا نمیتونستن تشخیص بدن بعضی هاشون فکر کن دکتر مغز و اعصاب تا ازمایش رو دید گفت این عددا منشا عفونی داره اونوقت متخصص داخلی متوجه نمیشد فکر میکردن بیماری خودایمنی هست که سی ار پی رفته بالا

سلام عزیزم 

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی مزاج و درمان داره شرکت کن هم یه دکتر طب اسلامی میشی برای خودت و خانواده محترم و هم درمان میشی به اذن خدا 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده 

حتما برو دعام میکنی عزیزم