2777
2789
عنوان

قبولی های کنکور لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی اینکارو کردی ما دیروز عصر تا حالا پیامکی نیومده

منم دیروز غروب ثبت نام کردم برام پیامک نیومد روند رو چک کردم دیدم کارشناس دیده ولی پیامک نیومده 

دوستم سه شنبه ثبت نام کرد چهارشنبه اومد. 

فکر کنم ما به تعطیلات خوردیم

منم دیروز غروب ثبت نام کردم برام پیامک نیومد روند رو چک کردم دیدم کارشناس دیده ولی پیامک نیومده دوست ...

اخه تا فردا اخرین مهلتشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
منم دیروز غروب ثبت نام کردم برام پیامک نیومد روند رو چک کردم دیدم کارشناس دیده ولی پیامک نیومده دوست ...

گلم شما الان اگر بخواهی وارد سایت بشی میتونی بری چک کنی ببیتی مدارکت ارسال شده یا دیگه نمیتونی وارد سایت بشی  مشکل من اینه چرا نمیشه دیگه رفت دید

وای چیکار کنیم پس ثبت نام اخرین مهلته دیگه شاید نتیجه فرصت باشه؟

چی بگم‌منم استرس گرفتم انصراف حساب بشه براشون

گلم شما الان اگر بخواهی وارد سایت بشی میتونی بری چک کنی ببیتی مدارکت ارسال شده یا دیگه نمیتونی وارد ...

من میتونم ورود کنم مدرکم ارسال شده به کارشناس ولی بقیه مراحلش انجام شده کارشناس انجام باید بده که نداده. 

باید تایید کنه یا برگشت بزن به خودم که هیچکدومو نکرد وگرنه پیامک میومد 

من میتونم ورود کنم مدرکم ارسال شده به کارشناس ولی بقیه مراحلش انجام شده کارشناس انجام باید بده که ند ...

انشا الله مشکل حل شه کدوم دانشگاهی شما