2777
2789
عنوان

اگه عقد و عروسی مفصل بگییرید پول اش کی باید بده

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رسم‌ ما هزینه همه جشن‌ها با داماده غیر از پذیرایی حنابندون که با پدر عروس هست . 

ولی ما تقریبا هیچ رسمی رو انجام ندادیم . یه جشن عقد کوچولو گرفتیم سفره عقد چیدیم و ... عاقد اومد تو جشن خطبه خوند . لباس عروس پوشیدم و آتلیه و آرایش عروس و ... رفتم و بعد سه ماه هم اومدیم خونمون . 

برای نامزدی هم هیچکس رو دعوت نکردیم فقط من و مامان بابام بودیم و مادر شوهرم چندتا از خواهر برادرهای شوهرم که مامانم غذا و شربت و میوه حاضر کرد برا پذیرایی .

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

ما عید داریم هزینه های عروس داماد میده مثل لباس و اینا

برا داماد عروس کت شلوار و حلقه داماد

جشن عقد تو تالار و شام با داماد

عروسی هم داماد

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

ما لریم

معمولا عروسی با داماده نامزدی و عقد با پدر عروسه

نوه عمه مامانم دوتا عقد  و عروسی جدا و مفصل و گرون شیک برگزار کرد عروسیش ۱۶ هزار نفر بود

عقد هم بالای هزار نفر بود

ولی اینقدر شیک و گرون لود که نگو

عروسی با شوهرش بود

عقد با پدرش

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣

🤣

خو چی بگم دیگه🤣

فقط ی خلافکار میتونه خرج این همه عروسی و عقده بده🤣

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣

لباس چه رنگی پوشیدی سفید؟

نه آبی آسمانی روشن با شاین‌های نقره‌ای (مدل یقش هم دلبری بود و بدون آستین بود ). وسایل سفره عقد هم نقره‌ای بودن رنگ شاین‌های لباسم .

لباسم شبیه لباس سیندرلا بود خیلی دوسش داشتم هنوزم عکسامونو نگاه میکنم قند تو دلم ذوب میشه🥹😍

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵