الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره بیمارستان بستری بودم ی خانومه کنارم بود لک بود خیلی باشخصیت بود،ولی دو س نفر لک دیدم تو سایت..هی ...
عزیزم متاسفانه نی نی سایت پر از تعصب قومیتی شده برای خود منم پیش اومده که با یکی از اقوام ایران برخورد داشتم انقدر محترم و عزیز بودن احساس کردم که هیچکس بهتر از اینا نیست اما تو سایت انقدر به ما لک ها توهین کردن که فکر کردم هیشکی بدتر از اینا نیست اینجارو کلا ملاک قرار نده
اگرهم تجربه بدی در مواجهه با لک ها داشتی من ازت عذرمیخوام عزیزدلم ما همه ایرانی ها به ویژه شما کردها رو مثل خواهر و برادر خودمون میدونیم و دوست نداریم خاطره بدی از ما داشته باشین شما عزیز مایین💝
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
عزیزم متاسفانه نی نی سایت پر از تعصب قومیتی شده برای خود منم پیش اومده که با یکی از اقوام ایران برخو ...
فداتشم عزیزمم💝
اره خب درسته،طبیعتا نباید رفتار و نظرات دوسه نفر از کاربرای اینجا رو معیار سنجش ی قوم دونست،بعد رفتار اون خانومه جوری بود اصلا کلا دیدم نسبت ب لکا هیچ وقت عوض نمیشع..اونم با حرفای دوسه نفر
فداتشم عزیزمم💝اره خب درسته،طبیعتا نباید رفتار و نظرات دوسه نفر از کاربرای اینجا رو معیار سنجش ی قوم ...
زنده باشی عزیزم❤😘
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه