2777
2789
عنوان

اگه دعوایی بشه ونفرین کرد به کسی

92 بازدید | 10 پست

سلام . پارسال پسرعموم توی پارک با چندتا دعواش شده بود وچندشب بعدش برای تلافی به داداش من گفته بود بیا بریم بزنیمش وچون داداش من با پسرعموم رفیق صمیمی بودند رفته بود چاقوزده بود .سن داداشم کمتراز۱۸هست

اونها شکایت کردند ازدست هردو وپسرعموم هم ازدست اونها ولی برادرمن خودش تکی شد وپسرعموم رفت کنار 

توی دادگاه برادرمن دستبندزدند بهش وبا فیش حقوقی آزاد شد 

ما توی این یکسال دنبال رضایت بودیم اونها که چاقوخورده بودند گفتند حتی پسرعموتون ازدست ماهم رضایت بده ولی عموم هیچ جوره راضی نبود ونمیشد گفت پسرت بره جرمش را بکشه 

وماهم نفرین کردیم ولی اونها اصلا اهمیت نمی‌دادند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ماه پیش یکدفعه پسرعموم گفته بود ما راضی هستیم وبریدرضایت بگیرید ومن حتما میام واونهاگفتند ۶۰میلیون میگیریم واین پول را جورکردیم ودادیم ومسئله حل شد 

تقریبا یکماه پیش همین پسرعموم تصادف کرد وفوت میکنه 

وحالا میگند به آرزوتون رسیدید

امیدوارم برادرت درس گرفته باشه از اشتباهش که دیگه به حرف دوست و رفیق گوش نکنه...می‌دونی چاقو کشیدن چقدر خطرناکه اگه میمردن یکی از طرفین چی

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه ما رضایت نمی‌گرفتیم چون داداشم سنش کمتراز ۱۸ بود باید میرفت کانون اصلاح وتربیت ما می‌خواستیم رضایت بگیریم تا به اونجا ها کشیده نشه ولی خانواده عموم می‌گفتند کاری به ما نداشته وما بچمون اصلا توی دعوا نبوده فقط پسرشما بوده خودتون میدونید

سه ماه پیش یکدفعه پسرعموم گفته بود ما راضی هستیم وبریدرضایت بگیرید ومن حتما میام واونهاگفتند ۶۰میلیو ...

الان داغ دارن دنبال مقصر میگردن کم کم آروم میشم....نفرین حق باشه میگیره نا حق نمیگیره اگه میدونن حق بوده باید به جای دست پیش گرفتن بیان حلالیت بگیرن اگه ناحق بوده که پس ربطی به شما نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدوارم برادرت درس گرفته باشه از اشتباهش که دیگه به حرف دوست و رفیق گوش نکنه...می‌دونی چاقو کشیدن چ ...

بله برای برادرمن درس شد وهم‌تجربه .درسته تجربه بدی بود ولی فهمید هرکی بهش هرچی میگه بگه کاری به اون نداره ونره حمایت کنه از کسی 

بله برای برادرمن درس شد وهم‌تجربه .درسته تجربه بدی بود ولی فهمید هرکی بهش هرچی میگه بگه کاری به اون ...

انشالله....برادرتون همیشه چاقو همراهشه؟حالا رضایت گرفتین فکر نکنه همه جا دنبال کاراش میرین و با دیه و التماس رضایت میگیرین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان داغ دارن دنبال مقصر میگردن کم کم آروم میشم....نفرین حق باشه میگیره نا حق نمیگیره اگه میدونن حق ...

ما نمی‌خواستیم اینطوری بشه گفتیم می‌سپاریمشون به خدا چون خیلی اذیت کردند واونها که چاقو خورده بودند همه جوره راضی بودند ولی خانواده عموم اصلا کوتاه نیومدند 

ماهم گفتیم حالا داره یاد کارهاشون میوفتند تازه ومیگند فلانی نفرین کرد اونموقع دلشون باید میلرزید که نلرزید 

انشالله....برادرتون همیشه چاقو همراهشه؟حالا رضایت گرفتین فکر نکنه همه جا دنبال کاراش میرین و با دیه ...

نه دیگه تا دید این موقع حتی خوده پسرعموم پشتش را خالی کرد و دادگاه با کسی شوخی نداره بهترشده خداروشکر