2777
2789

وقتی کمی بزرگتر میشی میفهمی که دخترای زیبا و قدبلند چقدر چقدر تو جامعه دید متفاوت تری نسبت بهشون هست هم تو چشم مردا هم بقیه حتی نسبت به دخترای زیباتر ولی قد کوتاه تر

One day.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خبره بابا. بازم همون بحث مسخره !!!

هر چقدر و هر جور هستید خودتون رو دوست بدارید لطفا🙏

قد کوتاه جذابیت خودش رو داره و بلند هم جذابیت خودش. این بحث نداره دیگه 

من خودم ۱۷۱ هستم، خیلی بلند و خوشگل و خوشتیپم😉

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

به شخصه بالای ۱۷۰ قدبلند میدونم 

همه قدها قشنگن و هرکسی با هر قدی زیبایی خودش داره

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
افرین ولی کلا هرجوری باشه اعتماد به نفست کمه

اونکه اره ادم باید اعتماد به نفس قوی داشته باشه و خودش. رو همون جوری که هست بپذیره

حالا اینو کسی میگه که خودش ذره ای اعتماد به نفس نداره😂

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

قد کوتاه بغلی

مثلا چند؟

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

دختر همه جورش قشنگه قد قد بلند چه قد کوتاه جذابن هردو

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...