وقتی کمی بزرگتر میشی میفهمی که دخترای زیبا و قدبلند چقدر چقدر تو جامعه دید متفاوت تری نسبت بهشون هست هم تو چشم مردا هم بقیه حتی نسبت به دخترای زیباتر ولی قد کوتاه تر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر چقدر و هر جور هستید خودتون رو دوست بدارید لطفا🙏
قد کوتاه جذابیت خودش رو داره و بلند هم جذابیت خودش. این بحث نداره دیگه
من خودم ۱۷۱ هستم، خیلی بلند و خوشگل و خوشتیپم😉
مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»
اونکه اره ادم باید اعتماد به نفس قوی داشته باشه و خودش. رو همون جوری که هست بپذیره
حالا اینو کسی میگه که خودش ذره ای اعتماد به نفس نداره😂
تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️. دختری از دل ایران زمین 🪽✨️. شاعری گم نام در میان غزل های مولانا. تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️. عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯 دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲 عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥