2777
2789

من یه کم استرس دارم پرانول هم خوردم بهتر شدم اما بازم یه کم هست .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس که الان همه دارن،تو بگو کسی بوده استرس نداشته باشه و باردار شده باشه

آخه هش میگن استرس داشته باشی باردار نمیشی . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

منم پرانولم مخوردم(البته من تپش قلب دارم برا اون میخوردم) حامله ام شدم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
من کلا قبلش هنگامش بعدش استرس داشتم دارم مشکلی نبوده فقط بچه ام شیطونو جیغی شده

یعنی تو روزهای اقدام هم داشتی . من دیروز آی یو آی کردم دکتر گفت پرانول بخور خیلی بهترم ولی همش جلو چشممه یه کم استرس احساس میکنم دارم 

منم پرانولم مخوردم(البته من تپش قلب دارم برا اون میخوردم) حامله ام شدم

استرس برای باردار شدنت داشتی؟ آخه میگن مانع لقاح و لانه گزینی میشه 

آخه هش میگن استرس داشته باشی باردار نمیشی . 

غلط کردن،من همیشه فکر میکردم نازام و هزار تا فکر و استرس،خدا روشکر الان بچم یسالشه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
یعنی تو روزهای اقدام هم داشتی . من دیروز آی یو آی کردم دکتر گفت پرانول بخور خیلی بهترم ولی همش جلو چ ...

داشتم خخخ من کلا یه آدم استرسیم ولی روبعضیا خیلی تاثیر میزاره رو هورموناشون ولی من نه

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
من چون خیلی حالم بد بود و استرس داشتم باردار نمیشدم که دیگه رفتم طب سنتی و همون ماه اول باردار شدم.

مگه طب سنتی استرست درمان کرد ؟

استرس برای باردار شدنت داشتی؟ آخه میگن مانع لقاح و لانه گزینی میشه 

استرس داشتم نه تا اون حد.البته من پرانول بخواطر استرس نه بخواطر تپش قلبم میخوردم.این دارو نه مشکلی تو بارداری نبود

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
مگه طب سنتی استرست درمان کرد ؟

چرا استرس داری؟؟