2777
2789
عنوان

کسی هست حافظ بگیره یاتک نیت

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزدلم یعنی خودم عقلم نمیکشه بزنم گوگلخب نخاستم خودم بگیرم گفتم کسی که فالاش راسته برام بگیده

خب برو بده یکی 

چرا گارد میگیری آفرین عقلت کشیده هم ن عقلت رسیده 

باهوش برو بده یکی برات بگیره منو بگو خواستم کمکت کنم آفرین بهت برو 

خب برو بده یکی چرا گارد میگیری آفرین عقلت کشیده هم ن عقلت رسیده باهوش برو بده یکی برات بگیره منو بگو ...

من گاردنگرفتم

اخه شماهابه همه همینومیگید خب طرف نخاسته خودش بکشه تاپیک زده

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

نیتم دوتاس اولش ازدواجدومیش راجب بیماری ایمان

کارات راست و ریست میشه آرایشگاه خودت رو میزنی و معروف میشی تو شعر و کلی مشتری میگیری و تدریس آرایشگری می‌کنی ،سلامتیت بهت برمیگرده و ایمانت روز به روز قوی تر میشه 

خب برو بده یکی چرا گارد میگیری آفرین عقلت کشیده هم ن عقلت رسیده باهوش برو بده یکی برات بگیره منو بگو ...

دوست ندارم ازم برنجی

چیزی بهت خورد به دل نگیر

حوصله ندارم

من گاردنگرفتماخه شماهابه همه همینومیگید خب طرف نخاسته خودش بکشه تاپیک زده

والا ما ف ال گیر نیستیم بخوایم به همه بگیم من دیدم گفتم راهنمایی کنم فقط نیاز نیست این همه توضیح بدی می‌تونستی راحت رد شی

کارات راست و ریست میشه آرایشگاه خودت رو میزنی و معروف میشی تو شعر و کلی مشتری میگیری و تدریس آرایشگر ...

سلامتی راجب ایمان رومیگم نه خودم وحسش بهم

من نیتم ازدواج بود

سلامتی راجب ایمان رومیگم نه خودم وحسش بهممن نیتم ازدواج بود

ایمانت روز به روز قوی تر میشه ارتباط بیشتری با خدا میگیری و زندگیت پر از عشق به خدا میشه ،به زودی با آدم که تو رویات هست ازدواج می‌کنی فردی خوشتیپ معتقد با خدا موذب با شخصیت با احساس و درجه یک حسش بهت اینه که دوست داره

ایمانت روز به روز قوی تر میشه ارتباط بیشتری با خدا میگیری و زندگیت پر از عشق به خدا میشه ،به زودی با ...

چراجوابمونمیده ایمان پس

ایمانت روز به روز قوی تر میشه ارتباط بیشتری با خدا میگیری و زندگیت پر از عشق به خدا میشه ،به زودی با ...

میشه جواب منم بدین آیت الکرسی میخونم برات

داوود فهمیده من پیام دادم؟شمارم حذف کرده؟

و اینکه دوسم داره؟

دعات میکنم