2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب می‌فهمن فالوور منه مثلا ؟؟

اگ فالوت ندارن ن

مگه اینک اون طرف ریکوئستو قبدل کنه دیگه

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
خب بعد می‌فهمن فالوور منه؟

اسمت نباشه و عکست نباشه نه نمیفهمن تویی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب بعد می‌فهمن فالوور منه؟

آره .می‌نویسه فلانی و فلانی فالو دارن و بعد در واقع میگه واسه همینه که بمن پیشنهاد دادن

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

اسمت نباشه و عکست نباشه نه نمیفهمن تویی

نه نگاه کن مثلا میدونم بعضی ها رو پیشنهاد میده بهم مثلا زیرش مینویسه فلانی این رو دنبال می‌کند

ولی دنبال کننده کسی رو ندیدم بنویسه زیرش 

نه نگاه کن مثلا میدونم بعضی ها رو پیشنهاد میده بهم مثلا زیرش مینویسه فلانی این رو دنبال می‌کندولی دن ...

نه ولی بیاد تو پیج میتونه ببینه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

هر دوش ممکنه حتی کسایی ک تو همون شهر هستین یا تو یه ناحیه نزدیک هم هستین بهم پیشنهاد میده اگر شماره طرف تو گثشیت سیو باشه ک دیگه حتمااا پیشنهاد میده

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

آره .می‌نویسه فلانی و فلانی فالو دارن و بعد در واقع میگه واسه همینه که بمن پیشنهاد دادن

نه من فالو ندارم اون شخص رو  ولی اون فالوم داره

بعد فامیل میفهمه 

آخه فالوش نکردم