2777
2789
عنوان

حساس شدم

57 بازدید | 10 پست

بچه ها من حدود ٢_٣ سال پیش شکست عشقی خوردم ولی بعد از این ماجرا نمیدونم چرا خیلی ترسو شدم... قبلا بی پروا بودم و اصلا نمیترسیدم و فکر نمیکردم خطری تحدیدم کنه ولی بعدش دیدم ادم میتونه چقدر بد باشه و چه نقشه هایی برات بکشن و اصلا روی واقعی خودشونو نشؤن نمیدن پشت ی چهره خیلی مظلوم و ادم امن ی انسان دیگه قایم شده بنظرتون این ترس طبیعیه؟حتی تو زندگی روزمره تاثیر گذاشته ک شب واقعااا خیلی میترسم برم بیرون یا خیلی به همه شک میکنم و ی جورایی به فکر خودم و محافظت از خودمم

طبیعیه 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ادمی بودم ک واقعااا نترس بودم و با کلی ادم ارتباط میگرفتم و تنگع طلب بعد این ماجرا ادم سابق نشدم

تغییر کردی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

اخه ٣ سال گذشته...

ترس تو وجود آدما تا هروقت بذارن میمونه

ترس تو وجود آدما تا هروقت بذارن میمونه

شاید چون خیلی دوسش داشتم همچین ضربه ای خوردم نمیدونم🫠چون حتی برگشت ولی با اینک دوسش داشتم از خودشم میترسیدم و ولش کردم 

شاید چون خیلی دوسش داشتم همچین ضربه ای خوردم نمیدونم🫠چون حتی برگشت ولی با اینک دوسش داشتم از خودشم ...

تو وجودت مونده

هممم من ک دیگه ازدواج کردم گذشت

ربطی ب ازدواج طلاق یا هیچی نداره

تو جونت مونده

ربطی ب ازدواج طلاق یا هیچی ندارهتو جونت مونده

نمیدونم خودم حس میکنم  چون من خوب شکست عشقی زیاد خوردم ولی اون روز واقعا خیلی قلبم درد گرفت انگار که دل شوره داشتم و یهوو خیلی قلبم تیر کشید به خودم گفتم دیگ نباید این قلب دردو تجربه کنم و احتمالا چون پنیک شدم اینجوریم

نمیدونم خودم حس میکنم چون من خوب شکست عشقی زیاد خوردم ولی اون روز واقعا خیلی قلبم درد گرفت انگار که ...

نمیدونم خوددانی