2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بستگی داره تعریفت از کلمه شاد و بی‌ذوق چی باشه.

شاید اونی که از نظر تو شاده از نظر من جلف باشه یا اونی که تو میگی بی‌ذوق من میگم جدی و عمیق.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

هیچکدوم😂باز اولی معقول تره اگ معمولیش ب دل بشینه ولی ادم بی ذوق میخواییم چیکار؟

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
واقعا بستگی داره تعریفت از کلمه شاد و بی‌ذوق چی باشه.شاید اونی که از نظر تو شاده از نظر من جلف باشه ...

اونی که میگم شاده همش میخنده کلا خیلی پر انرژی و خوش روعه ولی اون یکی یه گوشه میشینه پیش دوست و فامیل نمیره 

من خودم متوسطم

اونی که میگم شاده همش میخنده با صدای خیلی بلند کلا خیلی پر انرژیه

نه دیگه زیادی بلند بخنده  خوشم‌نمیاد...شاید ازایناییه که میخواد توی جمع جلب توجه کنه.‌شوخیاش واقعا خنده داره یا جلف وسبک؟ درمواقع عادی  وتصمیمات جدی عاقلانه وبافکر تصمیم میگیره؟ 

پارسا پسرمامان😍