2777
2789

بچم دنیا اومد سالم و سلامت ی خراش کوچولو هم نداره ده روزشه سالمه سالم الانم تو بغلم نشسته داره به مامانش لبخند میزنه و تمام اون فکرا ی مشت ک..شعر بود هیچ غلطی نتونستن بکنن زور خدای من بیشتر بود 😌بقول حضرت یعقوب بچه من با دعای اونا نیومده که با نفرین اونا بره🤱🏻😊😌

خدایا شکرت بخاطر نی نی خوشگلم 🥰🤍🌿

ازت میخام همونطور که سالم دنیا آوردی تا ابد هم سالم و سلامت باشه 👶🏻🤍بزرگ شدنش ببینم عاقبت به خیریشو 🥲 خدای قدرتمندم🫂

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو باز پیدات شد ؟ بابا میبینی که سالمه چقد تو پیگیر این موضوعی بابا بخدا چیزی نمیشه این وسواس فکریتو درمان کن چندماهه هر روز تاپیک میزنی

چند روز کاربریم دست خواهرم بود که تعلیق شده هنوزم گاهی میاد 🥰🍻

اره یادمه.دیدی گفتم خدا بزرگ و مهربونه.خدا حفظش کنه ادم دلش برای اینهمه کوچولو بودنشون تنگ میشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

خدارو شکر. انشالله که بزرگ شدن و موفقیتش رو ببینی .وقتی خدا بخواد یه کاری انجام بشه، هیچ قدرتی نمیتونه مانع بشه.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

خدارو شکر. انشالله که بزرگ شدن و موفقیتش رو ببینی .وقتی خدا بخواد یه کاری انجام بشه، هیچ قدرتی نمیتو ...

🥺🥰اره

عزیزم تو باز پیدات شد ؟ بابا میبینی که سالمه چقد تو پیگیر این موضوعی بابا بخدا چیزی نمیشه این وسواس ...

🥲🥲🥲

اره یادمه.دیدی گفتم خدا بزرگ و مهربونه.خدا حفظش کنه ادم دلش برای اینهمه کوچولو بودنشون تنگ میشه

🥺🥰