2777
2789
عنوان

چرا بیشتر مردا خیانت میکنن

169 بازدید | 12 پست

چرا مرد وفادار خیلی کم شده😐😐😐

واقعا ترجیح میدم تا ابد تنها باشم تا درد خیانتو بچشم😒

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بی ذاتن البته هر آدم خیانتکاری بی ذاته

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

این قضیه خیانت و اینا سمت ما اصلا چیز متداولی نیست. کلا آدم خائن طرد میشه تو فامیل ما. اصلا اینجوری نیست که مرد وفادار کم باشه یا خیانت عادی باشه.

نمی‌دونم شاید تربیت و فرهنگ تاثیر داره، شاید نحوه انتخاب همسر تاثیر داره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

چون زن ها حسودن و راحت پا میدن به مرد زن دار ولی کاقغیه یه مرد بفهمه زنی شوهر داره یا حتی دوست پسر ف ...

من کاری به زنا ندارم مهم مرده که بهم وفادار بمونه

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

چون از اول بهشون گفتن مرد میتونه 4تا زن بگیره😡😡😡😡😡😡😡انقدر این جمله عذابم میده..یا میگن چرا پیامبر چندتا زن داشت..خوب بابا شما مگه پیامبری..یا مگه علتش رو میدونی؟اصلا عدالت میدونی چیه..یه چیزی هم هست،زن بیچاره انقدر اعتماد داره بهش اونم سوء استفاده میکنه

...