2777
2789
عنوان

تو حسرت موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 32 پست
52 سالمه . ازدواج اولم بد بود بچه نیاورم. ازدواج دومم هم 40 سالم بود .حالش و نداشتم

پس الان چی میکنی دلت تنگ نمیشه خونه....همسرت ناراحتی نمیکنه....من همش چشمام گریونه

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

چندسالته مشکلتون چیه منم ۹سال

۳۲ 

من تنبلی دارم،شوهرمم یکم ضعیفه

فکر کنم آی وی اف نکردی تا حالا! باز شما این راهو هنوز نرفتی، میتونی امیدوار باشی، من همه راهارو رفتم و نشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۲ من تنبلی دارم،شوهرمم یکم ضعیفهفکر کنم آی وی اف نکردی تا حالا! باز شما این راهو هنوز نرفتی، میتونی ...

دقیقا مشکل ما هم همینه....ای وی افتون منفی شد....من میترسم برم تخمک بزرگ نشه....خیلی تو سرم جنگه

۳۲ من تنبلی دارم،شوهرمم یکم ضعیفهفکر کنم آی وی اف نکردی تا حالا! باز شما این راهو هنوز نرفتی، میتونی ...

همسرت چیزی نمیگه....من تا یکی باردار میشه خیلی حسرت میخورم.‌‌‌سنم زیاده....حرف مردم آبم کرده.....

پس الان چی میکنی دلت تنگ نمیشه خونه....همسرت ناراحتی نمیکنه....من همش چشمام گریونه

مگه چند سالته؟ بعدا دوباره باردار شو . 

من والا تو شرایط خاورمیانه  و بی ابی و .... حقیقتا می ترسیدم بچه بیارم . 

خودم مثل شما خیلی بیتابم و غصه میخورم ولی همسرم خیلی خوب کنار اومده

همسر من کنار نیومده ...همش میگه شانس نداریم..‌خدا نمیبینه مارو ....اصلا به این فکر میکنم جدا بشیم اون به آرزوش برسه ولی قبول نمیکنه

دیر نیست هنوز . انشالله باردار میشی . والا من که اصلا غصه نمی خورم . از خدا بخواه اگه صلاح هست بهت ب ...

خانواه همسرت چیزی نگفتن بهت....من جاریم خیلی پز بچه هاشونو میدن...متنفرم از جمعشون....

هردو بیقرار باشن سخته، درکتون میکنم چقدر ناراحتید

جاری نداری .....من جاریم بعد من اومد زود با دار شد....چندبار هم بچه نداشتنم زده تو سرم غیر مستقیم.‌‌نمیدونم خدا کجاس 

جاری نداری .....من جاریم بعد من اومد زود با دار شد....چندبار هم بچه نداشتنم زده تو سرم غیر مستقیم.‌‌ ...

جاری نه ولی دورم پره، از دوست و آشنا بگیر تا فامیل دور و نزدیک که همه فورا باردار و بچه دار شدن، منم ازینکه نمیفهمم دلیل خدا چیه ناراحتم، مدام خودمو با بقیه مقایسه میکنم که چه فرقی داشتم مگه، خلاصه که میفهممت

میشه بگی ای وی اف انجام دادی چرا منفی شد...چقدر هزینه آتون شد

نمیدونم چرا منفی شد، خودم میگم حتما جنینامون ضعیف بود که نگرفت چون مشکل رحمی ندارم، هزینه هم خصوصی حدود پنجاه شصت، دولتی پنج شش تومن ولی امسال نبوده، حتما امسال بیشتر شده