2777
2789

لطفا بیاین خواهش میکنم خواهش میکنم بیاین اگه دامپزشک هستین بگین تا عکس رو بفرستم بگین مشکل چیه خواهش میکنم

اگه هم میشناسین دامپزشک اینجا ایدیشو بزارین بهشون بگم تروخدا خیلی نگرانم لطفا کمک کنید لطفا😭😭😭😭

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

میشه بگی چشه دامپزشک نیستم ولی چند ساله خرگوش دارم درموردشون خیلی مطالعه کردم

چشم یه لحظه عکسشو بفرستم بگم

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرستادم عکسشو الان میاد صبر کنین

ببین پاش اینطوری شده

وقتی ادرار میکنه جاشو عوض میکنم ولیی گاهش میشه متوجه نشم و تو رطوبت بمونه

نمیدونم از اینه یا نه خیلی نگرانشم کسیم نیست کمک کنه

به دامپزشک هم تو شهرمون نیست فعلا دسترسی ندارم

ببین پاش اینطوری شدهوقتی ادرار میکنه جاشو عوض میکنم ولیی گاهش میشه متوجه نشم و تو رطوبت بمونهنمیدونم ...

وای طفلی این پاشه حتما رو فرش یا سرامیک یا موکت سفت نگهش میداری اینجوری شده و خیلیم درد داره پاشو میزاره کامل یا نه

‌‌حوصله بحث با آدمای احمقو ندارم.شما حرف بعدیت هم درسته ریپ نزن 

ببین پاش اینطوری شدهوقتی ادرار میکنه جاشو عوض میکنم ولیی گاهش میشه متوجه نشم و تو رطوبت بمونهنمیدونم ...

نگران نباش چیزیش نمیشه خوب میشه ولی یکم زمان می‌بره و بهتره حتما ببری دامپزشک ببینه دارو چیزی تجویز کنه

وای طفلی این پاشه حتما رو فرش یا سرامیک یا موکت سفت نگهش میداری اینجوری شده و خیلیم درد داره پاشو می ...

نه تو جای سفت نگهش نمیدارم

قفس جنسش از پلاستیکه ولی تو قفسش پارچه نرم میزارم تا اذیت نشه بعدش مثلا گاهی میبرمش حیاط بازی کنه اونم تو خاک یازی میکنه بعد گاهی تو خونه ولش میکنم بازی میکنه

پاشو کامل میزاره رو زیمن حتی میدوئه و پاشم با دهنش تمیز میکنه انگاری درد نمیکنه چون کامل میزاره رو زمین ولی نمیدونم چشه

شما ندونستی؟

نگران نباش چیزیش نمیشه خوب میشه ولی یکم زمان می‌بره و بهتره حتما ببری دامپزشک ببینه دارو چیزی تجویز ...

تو شهرمون یه دامپزشک هست ولی به خرگوش نگا نمیکنه 

اما بهش میگم ببینم چیزی میدونه مثلا یه چیزی تجویز کنه

هیلی نگرانشم دامپزشک انلاین هرکی از گوگل شناختم بهشون گفتم ولی فعلا جواب ندادن خیلی نگرانم دعا کنید چیزیش نشه😭😭

نه تو جای سفت نگهش نمیدارمقفس جنسش از پلاستیکه ولی تو قفسش پارچه نرم میزارم تا اذیت نشه بعدش مثلا گا ...

احتمالا ادرار سوختگی یا رطوبت زیادی باعثش شده اگه محل زندگیش مرطوب یا کثیف باشه پا رو خیلی اروم با ولرم تمیز کن از پماد انتی بیوتیک حیوانات استفاده کن مثل پماد نئوسپورین یا مشابهش محل زندگی خرگوش تمیز و خشک نگه دار 

احتمالا ادرار سوختگی یا رطوبت زیادی باعثش شده اگه محل زندگیش مرطوب یا کثیف باشه پا رو خیلی اروم با و ...

باشه ممنونم

تو شهرمون یه دامپزشک هست ولی به خرگوش نگا نمیکنه اما بهش میگم ببینم چیزی میدونه مثلا یه چیزی تجویز ک ...

اصلا نگران نباش گلم اسیب جدی بهش نمیرسه فقط مواظب باش چرک نزنه و تا وقتی خوب میشه به هیچ عنوان نزار جاش خیس بمونه خشک تمیز نگه دار تا زودتر خوب شه هیچ خطری نداره تا وقتی زخم نشه و چرک نده