2777
2789
عنوان

حالم از وزنم یهم میخوره لعنت به چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 60 پست
عزیزم من به شما حق میدم تو دنیای الان بخصوص که مجازی هروی اومده اسکینی رد کرده تو بقیه از عوارض و مر ...

مرسی واقعا 

ولی این مقایسه زندگیم نابود کرده

همش میگن اسکینی مده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبگم مگه چقدر نمیخوری و بی اشتها هستی که میگی بی اشتهایی عصبی داری

افسردگی شدید دارم. من بخاطز اونه 

پنیک میشم ازخواب وخوراک افتادم

مثلا ازصب ی لیوان چای خوردم با قرص با ی تکه نون خشک 

زخم معده دارم

بعد از همه این ماجراها یادت باشه من نمی رفتم تو منو هل دادی!🙂💔

مرسی واقعا ولی این مقایسه زندگیم نابود کردههمش میگن اسکینی مده

اسکینی رو معنیش رو نمیدونن فقط یه چیزی کردن تو مخ که اسکینی یعنی این

هر مربی ای که تو باشگاه تو حیطه خودش حرفه ای یا اون بلاگر اشپز  به خودشون اجازه دادن تو هر حیطه ای بخصوص این لاغری که بعدا به اسکینی خطمش کردن نظر بدن و بیان بگن طرف چجوری باشه حالا برو توو واقعیت میبینی مربی با اندام طبیعی خوش هیکل و اصلا اونجوری نیست

اون‌متخصص تغذیه هست که باید بیاد نظر بده و هیچکدام نیومدن نگفتن اسکینی یعنی خودتو بکش 

اسکینی یعنی لاغر اندام یعنی خود شماها اصلا اون‌چیزی که از اسکینی میگن چرت و پرته محض اون نیست که استخونت بزنه بیرون اون ماله آدم هایی هستن که بیماری دارن مثلا مثل سرطان دور از جون

شماها همتون لاغر و نرمال هستید و بهرتین هیکل هارو دارید و میتونید همین هیکل رو خوش فرم کنید ولی انقدر این‌دنیای مجازی که همش پول شویی هست و هرکی یه چیزی رو از خودش دربیاره قدرت داشته باشه مردم رو وادار بهش کنه تا دنبالش کنن برنده اس نزارید افسار مغز تونو جسمتونو بگیره دستش

خدا به شماها عقل داده اینا هیچکدوم برپایه علمی نیستن

اونیگه‌میاد میگه من مربی فلانی میوه تو قطع کن پر مر.ضه تا وزن‌کم کنی درواقع فقط آب بدنت از دست میره با این حذفیات فقط فقط آب بدنت و تو شاد میشی میگی وای آخ جون تو یه هفته ۲ کیلو کم کردم درحالی ک چون چربی کم نگردی و اون آب بدنت بوده سایز تو تغییر نمیکنه و همون ک هست

بعد دوهفته هم‌پرخوری میاد سراِغت بخاطر کمبود آب بدنت و میفهمی ک آره چ بلایی سر بدنت اومده چربی هات همه هستن

ببین وزن تو واقعا خوبه و رو همین حفظ کن بیشتر نشه و بعد کنکور یا هروقت وقت کردی میتونی خوش اندام کنی اندام آلامتو یعنی خوش اندام ک هستی ولی بیشتر کار کنی چون مهمه

روزی ۱ ساعت پیاده روی کن تو همین منزل عالیه بهت قول میدم

و این یکساعت رو ارتقا بده به ۲ ساعت

ببخشید انقدر فَک‌زدم

افسردگی شدید دارم. من بخاطز اونه پنیک میشم ازخواب وخوراک افتادممثلا ازصب ی لیوان چای خوردم با قرص با ...

اینجوری زنده‌نمیمونی عمرت کوتاه‌میشه عزیز🗿

از‌من به تو نصیحت برو دکتر و سعی کن بزور چیزای مقوی بخوری بکنی تو معده ات

لوس بازی هم درنیار لطفا زور کن به خودک

تو آرزوی من زندگی میکنی

دور از جون یکبار درد زخم معده رو بکشی دیگ‌ازین آرزو ها نداری

یعنی بهت نگم بدترین درد اصلا افتضاح

یعنی مادر خودم مبتلا شده بود میگفت دشمنم نبینه هرچی پول داشتیم پای درمونش گذاشتیم انقدر زجر میگشبد نگم 

دوست دیگم زخم معده گرفت واسه استرس یعنی خون بالا میاورد

وایخدا من ببخشهفکر نمی کردم انقدر بد باشه

🤦🏻‍♂️نه بابا 

درحدی بده کخ اون لحظه میخوای یکی با تبر بزنه رو استخونت که بی حس شی کلا

مثل پیاز تو روغن

خدا نصیب هیچکی نکنه 🤦🏻‍♂️درد معده وقتی بشه زخم معده نزدیک به سرطان معده هستش درواقع🤦🏻‍♂️

اینجوری زنده‌نمیمونی عمرت کوتاه‌میشه عزیز🗿از‌من به تو نصیحت برو دکتر و سعی کن بزور چیزای مقوی بخوری ...

کاش بمیرم اتفاقا

بعد از همه این ماجراها یادت باشه من نمی رفتم تو منو هل دادی!🙂💔