دانشگاه می رم سرکار می رم شبا مثل جنازه می رسم خونه توقع داره مثل یه زن خونه دار تو خونه کار کنم
این چه خدایی هست که من نمی بینه
می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟ در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توروخدا این حرفا رو نزن با مادر سمی تونستی درس بخونی و کار پیدا کنی حیف همچین ادمی نیست بمیره بعد ما ...
من امشب قرص می خورم
می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟ در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر
بیخیال بابا ، این چیزا ارزش نداره خودتو ناراحت کنی، به هدفات فکر کن ، به پیشرفت ، ازدواج عالی ، تا آخر عمرت که پیش خونوادت نیستی، اینم یه مقطعی از زندگیه فقط