2777
2789
عنوان

بابام ظرف زد تو سرم

116 بازدید | 7 پست

من خودکشی می کنم 

من خودکشی می کنم 

از صبح فحش زشت شنیدم از مادرم 

دانشگاه می رم سرکار می رم شبا مثل جنازه می رسم خونه توقع داره مثل یه زن خونه دار تو خونه کار کنم 

این چه خدایی هست که من نمی بینه 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا این حرفا رو نزن با مادر سمی تونستی درس بخونی و کار پیدا کنی حیف همچین ادمی نیست بمیره بعد مادرت زنده بمونه؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

توروخدا این حرفا رو نزن با مادر سمی تونستی درس بخونی و کار پیدا کنی حیف همچین ادمی نیست بمیره بعد ما ...

من امشب قرص می خورم 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

آروم باش میدونم خونواده‌ت درکت نمیکنه خیلییی از خونواده ها همینن.سعی کن یه مدت ازشون دور بمونی یا بهشون خبلیی اهمیت ندی. اهنگ گوش کن اهنگ گوش دادن خیلییی آروم میکنه آدمو گروه ما_موجی_پیتزا_خط کشیدم دورم_خاکستری اینترو_کبک_خواب راحت_باطل شد_زامبی_مجلسی_کج_راک ا چاک_خدای بینهایت_تهران میبینمت_استثنایی_ول کن_یلخی_ما

این اهنگارو حتما گوش کن خیلییی آرومت میکنه:)