2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تنهایی زنگ بزن اتش نشانی اگه خودت نترسی دستکش بکش دستت بگیرشون من خودم یبار تنها بودم با خواهرم ...

تنها نیستم مادرم هست 

نمیشع بگیرمش با دست وای خدایا عجب شبی شد امشب دیونه شدیم

چسب موش بخر درزای خونه رو بگیر ببین از کجا میان حتما تشک و بالشتا رو نگا کن کمدارو بریز بیرونوای خیل ...

من امسال به خاطر همین موجودات موذی دوبار خونه ارو ریختم بیرون فرش یکی از اتاق هامو دوبار شستم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

باشه عزیزم مطمئنی چسب موش میگیرش؟اخه بزرگه

آره میگیره، خوراکی بودار بزار مثلاً یه برش خیار یا یه تیکه پنیر،

بعدشم اونجا که چسب میزاری رفت و آمد نکن که فکر کنه کسی نیست زودتر بیاد بیرون گیر بیفته

عزیزم چسب گذاشتن فایده ندارد اول سوراخ موش رو پیدا کن ببین از کجا میان تو که نمیدونی چندتاست خونه ی ...

🤦🏼‍♀️خونه ما دوطبقه حیاط داره خیلی سخته سرویس شدیم

خونه همسایمونم یه خرابس

سعی کن بعد از اینکه گرفتیشون جاشونو بگردی پیدا کنی

لونه شونو کیپ کن با ماسه و سیمان و هرچیزی که دیگه نفوذ نکنن تو خونه 

وگرنه صدتاشونو بگیری اما راه ورود داشته باشن بازم بی فایده س 

تنها نیستم مادرم هست نمیشع بگیرمش با دست وای خدایا عجب شبی شد امشب دیونه شدیم

خوب زنگ برن اتش نشانی بگو با مادرم تنهاییم سه تا موش تو خونس نمیتونیم کاری کنیم میان میگیرنش

من داداشم اینا یه گربه افتاده بود کانال کولرشون اتش نشانی اومدن راحت درش ابردن

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔