_galadriel_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 5767 عنوان ✋️درباره غربالگری و سلفری لطفا بیاید👣👣 61 بازدید | 4 پست یه سوالی دارم. اول اینکه غربالگری اول و دوم رو هفته چندم رفتید؟ هرکسی که غربالگری اول رو رفته باشه و جوابش خوب باشه دیگه نیازی نیست که سلفری و آمنیوسنتز بره؟ ؟؟؟؟؟ در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد... 1404/07/24 | 21:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17760 اول رو ۱۲ هفته و ۲ روز دیگه اگه خوب باشه نه نیازی نیست اونا خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
_galadriel_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 5767 اول رو ۱۲ هفته و ۲ روز دیگه اگه خوب باشه نه نیازی نیست اونا ممنونمیعنی جواب غربالگریتون چی بود؟ چی نوشته بود؟ من هنوز اطلاعی ندارم راجع بهش در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17760 ممنونمیعنی جواب غربالگریتون چی بود؟ چی نوشته بود؟ من هنوز اطلاعی ندارم راجع بهش اول ان تی بود که با جوابش رفتم ازمایش همه چیزش خوب بود طبق نظر دکتر.اینم برای ۳ سال پیشه... خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
_galadriel_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 5767 اول ان تی بود که با جوابش رفتم ازمایش همه چیزش خوب بود طبق نظر دکتر.اینم برای ۳ سال پیشه... ممنونم در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...