2777
2789
عنوان

سریال غم های مارو کی دیده

90 بازدید | 22 پست

اخرش چرا اینطوری تموم شده مامانه یه معذرت خواهی ساده نکرد اصلا 😐بعد معلوم نشد دونگ سوک با اون دختره ازدواج میکنه یانه 

یعنی فصل دو داره؟

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰۲۲فک کنم چرا ندیدی؟

نظرات مردمو خونده بودم نوشته بودن پایان خوبی نداره برای همین نگا نکردم قبل از تماشای سریال ها همیشه مطمئن میشم پایانش هپی و خوب باشه اگرم سریال در حال پخش ببینم مطمئن میشم که کمدیه و امکان نداره پایانش بد باشه

کلا مدلم اینطوریه

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
نظرات مردمو خونده بودم نوشته بودن پایان خوبی نداره برای همین نگا نکردم قبل از تماشای سریال ها همیشه ...

اینطوری خیلی از سریال های خفنپ از دست میدی خدایی

نظرات مردمو خونده بودم نوشته بودن پایان خوبی نداره برای همین نگا نکردم قبل از تماشای سریال ها همیشه ...

حالا من عشق سد اند دارم😂

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

اینطوری خیلی از سریال های خفنپ از دست میدی خدایی

نه سریالایی که سد اند باشن خیلی ناراحتم می کنن یه ماه کامل ذهنمو درگیر می کنن اصلا نمی ارزه نگاش کنم😅😂 یه عاشقان ماه دیدم واسه هفت پشتم بس بود

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
وای چطوری می بینی من ببینم افسردگی می گیرم

منم ولی خب مرض دارم😂میشینم گریه میکنم

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

منم ولی خب مرض دارم😂میشینم گریه میکنم

من اصلا نمی تونم علاوه بر این که خودم ناراحت میشم با کل اعضای خانواده تا موقعی که حالم خوب بشه و فراموشش کنم قهر می کنم😂😂😂😂

نه سریالایی که سد اند باشن خیلی ناراحتم می کنن یه ماه کامل ذهنمو درگیر می کنن اصلا نمی ارزه نگاش کنم ...

نمیدونم اما من تاخالا هر سریال خفنی دیدم سد اند بود اگه نبینی که نصف عمرت برفناس 

حالا من خودمم اینطوری ام که زجه میزنم با غمگینا اما خب بایید دید دیگه

من اصلا نمی تونم علاوه بر این که خودم ناراحت میشم با کل اعضای خانواده تا موقعی که حالم خوب بشه و فرا ...

من برای سر آستین قرمز آنقدر گریه کردم نفسم بالا نمیومد مامانم فکر می‌کرد روانی شدم😂😂فرداش هم امتحان ریاضی ترم داشتم

نمیدونم اما من تاخالا هر سریال خفنی دیدم سد اند بود اگه نبینی که نصف عمرت برفناس حالا من خودمم اینطو ...

چه سریالایی خفن بودن به نظرت مگه

من برای سر آستین قرمز آنقدر گریه کردم نفسم بالا نمیومد مامانم فکر می‌کرد روانی شدم😂😂فرداش هم امتحا ...

اونم نگا نکردم قبلش فهمیدم پایانش سداند😂مامان منم فک می کنه دیونه شدم فرقش اینه تو به گوشی نگا می کنی گریه می کنی 

من کلا به گوشی نگا می کنم در حالی که لبخند ملیح  می زنم 

بعضی مواقع هم می خندم البته خیلی خیلی سعی می کنم جلوی خودمو بگیرم😂😂😂

چه سریالایی خفن بودن به نظرت مگه

همین غم های ما 

اسکویید گیم 

پیکی بلایندرز 

شهرزاد 

بریکینگ بد 

و..