2777
2789

چندتا فیلم آموزشی قرار بود بفرسته که به صورته لینک هست

کارفرما بهم گفته بود که حتما فیلما رو نگاه کن و شنبه آماده باش

قرار بود توی گروه هم منو اد کنن

چندین بار بهش پیام دادم جواب داده که نتم ضعیفه

گفتم خب لینک که نیاز به نت قوی نداره! 

گفت شب میفرستم

الانم باز پیام دادم میگه فردا میفرستم شماره هیچکسم ندارم

چقد آدما بدخواه هستن

به کارفرما بگو خب

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار پیام بفرست و مهربونم و ملایم بگو

کارفرما گفته شنبه باید آماده باشم و لینکها رو برام قرار بود شما بفرستید

لطفاً زودتر بفرستید که نگاه کنم و آماده باشم

اینجوری بفرستی و اسم کارفرما بیاد می‌فهمه نفرسته شما به کارفرما میگین

البته اول کار خودتو آدم بده نکن مهربون و ملایم و صبور بگو 

یه بار پیام بفرست و مهربونم و ملایم بگوکارفرما گفته شنبه باید آماده باشم و لینکها رو برام قرار بود ش ...

باشه فردا صبح باز پیام میدم🥲

واقعا عصبیم کردن خیلی آدمهای بدذاتی هستن