2777
2789
عنوان

بابام گوشیمو رو گرفته

649 بازدید | 58 پست

منو به زور اوردن رشته انسانی در صورتی که قصدم کامپیوتر بود(خیلی توش استعداد دادم)

الان کلاس ۱۱ ام هستم

پارسال ۱۰ معدلم شد ۱۴ و دوتا تجدید

هر کاری کردم نذاشتن تغییر رشته بدم

نمیزارن کنار انسانی برنامه نویسیم رو ادامه بدم

الان ۸ روزا ک گوشی رو ازم گرفتن الانم با گوشی مامانمم

هرچی بهش میگم بده 

میگه نمیدم اخههه من چجور به این بابای گاوم بفهمونم ک من این رشته رو نمیخوام و گوشیم رو بده

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

ببخشید اشتباه شدم پارسال کلاس ۱۰ ام معدلم شد ۱۴

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخون برو شهید رجایی تهران هم ازشون دور میشی هم حقوق داری ام میدونی اونجا برای برنامه نویسی موفق تر باشی 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

یکی ی راهنمایی بده ک چجور ازش گوشیمو رو بگیرم

الان چه جور اومدی سایت 

به بابات میگی گاو 

نمی‌دونم با این طرز افکار و جملات انسانی برات بهتره دایره واژگانی رو افزایش خواهد داد

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

میفهمم دوست منم باباش به زور فرستاد تجربی هر سال مردود میشه چند تا درس و تحملش سخته تو رشته ای که دو ...

خیلی بده خیلییی

بخون برو شهید رجایی تهران هم ازشون دور میشی هم حقوق داری ام میدونی اونجا برای برنامه نویسی موفق تر ب ...

اصلا از این رشته خوشم نمیاد

اصلا از این رشته خوشم نمیاد

میدونم چاره چیه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان چه جور اومدی سایت به بابات میگی گاو نمی‌دونم با این طرز افکار و جملات انسانی برات بهتره دایره و ...

با گوشی مامانمه توی تاپیکام گفتم بابام چجور ادمیه

اعتصاب کن نرو مدرسه ولی برای من به شخصه استعداد مهم نیست برو سراغ رشته ای که پول توشه. من تجربی خو ...

من همینکارو کردم حتی  بدتر شد

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏