2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸۹ ک خیلی خوبه خداروشکر.

اره اما یه عطاری رفتم بهم گفت افت قند داری 

کم خونم هستم 

موهامم میریزه ویتامین دی هم پایینه همش بیجونم م ام خسته خوابم.میاد انرژی ندارم فقط هوس شیرینی دارم چی کار کنم😐

اره اما یه عطاری رفتم بهم گفت افت قند داری کم خونم هستم موهامم میریزه ویتامین دی هم پایینه همش بیجون ...

احتمالا بدنت کروم هم کم داره ک همش میل شیرینی داری.

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده
شاید نزدیک پریودیته منم هروقت قبلا میخواستم پری شم هوس شیرینی میکردم

ن خواهر تموم شده اتفاقا تازه تموم شده ی دوروزیه اما قبلش ردانی میشم از بس ویارای عجیب میکنم تا چند ردز پیش سس فلفل همدانیان خالی میکرذم تو دهنم عین نوشابه میخوردم😐الان دو روزه افتادم رو شیرینی 

ن خواهر تموم شده اتفاقا تازه تموم شده ی دوروزیه اما قبلش ردانی میشم از بس ویارای عجیب میکنم تا چند ر ...

اره پریودی هم مثل بارداری هست همش هوس میکنی 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
اره پریودی هم مثل بارداری هست همش هوس میکنی

میگم.منی ک هوس پریودم اینقدر شدید و عجیبه ینی موقع باردار بشمم همینجوری هستم؟

بعد ی جیزی ویتر کردن ینی هوس کرذن یا بدت اومدن؟

میگم.منی ک هوس پریودم اینقدر شدید و عجیبه ینی موقع باردار بشمم همینجوری هستم؟بعد ی جیزی ویتر کردن ین ...

ویارم همون هوس یا بیزاری از غذاس

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!

لازانیا😭😭😭کلا یک بار خوردم اونم وقتی بیمارستان بستری بودم 

هنوز مزش زیر زبونمه خیلی خوشمزه بود😭😭

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟