2777
2789
عنوان

اگه اینجا معلم داریم بیاد🌹

270 بازدید | 47 پست

میگم از نظر شما هم دانش آموزان خیلی پررو و بی ادب شدن ؟؟؟ 

مثلا موقع درس خیلیاشون انگیزه گوش دادن ندارن و جو کلاس رو بهم میریزن...

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بله شما که منو می‌شناسید همه تایپیکام دانش اموزا و داستان هاشون هستند!!!!!

اره میشناسمت 

من امسال یک روستا هستم 

اینقدر دانش آموزان بی ادب هستن که نگو 

اصلا هیچی از سر کلاس بودن حالشون نیست 

اره میشناسمت من امسال یک روستا هستم اینقدر دانش آموزان بی ادب هستن که نگو اصلا هیچی از سر کلاس بودن ...

ای بابا 

اتفاقا منم روستا هستم و این مدرسه خوبه 

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

واقعا بستگی به سطح مدرسه و خانواده دانش‌آموزان داره.

به طور کلی میشه گفت دانش‌آموزان مطالبه‌گرتر هستن و مثل نسل‌های گذشته کم‌رو نیستن که این به اقتضای تغییر نسل هست.

ولی بله بعضیا به شدت گستاخ هستن. اما اینجوری نیست که قبلا این گستاخی‌ها نبوده باشه. همه جا و همه زمان‌ها دانش‌آموزان مشکل‌دار وجود داشتن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اره میشناسمت من امسال یک روستا هستم اینقدر دانش آموزان بی ادب هستن که نگو اصلا هیچی از سر کلاس بودن ...

یه مدرسه هم دارم داخل شهر 

با هشتم ها کلاس دارم 

فقط یک نفر درس میخونه که اونم در حد 17 ۱۸ هست

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
واقعا بستگی به سطح مدرسه و خانواده دانش‌آموزان داره.به طور کلی میشه گفت دانش‌آموزان مطالبه‌گرتر هستن ...

بله درست میگید 

متاسفانه این روستایی که من میرم ، دانش آموزانش خیلی سطحتربیتشون پاییبنه 

و اصلا حتی بلد نیستن آداب کلاس بودن چیه 

خیلی من دیروز می خواستم پرسش بکنم اول یکی گفت خانم چرا تمرین ها رو اول بررسی نمی کنیم ، گفتم باشه یه گروه پرسش بکنم بعد حالا با هزار ادا یه گروه اومده جلو  یکی میگه خانم آسون بپرسین میگم دخترم چه جوری آسون میگه از جاهایی که بلدیم  بعدی میگه خانم از درس اول نپرسین ما فقط. درس دوم رو خوندیم اکثرا ترجیح میدم پرسش کتبی بکنم

اتفاقا من فکر میکنم متوسطه دوم بهترن چون خودم متوسطه اول تدریس میکنم

به نظر من هم متوسطه دوم قابل‌کنترل‌تر هستن. یعنی شاید یاغی‌گریشون هدفمندتره و خامی دوران راهنمایی رو ندارن.

توی متوسطه اول پایه هشتم فاجعه‌ست. توی سنی قرار دارن که بیشتر دراماها و تروماها شکل می‌گیره. ولی هفتم‌ها قابل‌کنترل هستن چون تازه از ابتدایی دراومدن. نهم‌ها هم که اگه درسخون باشن حواسشون جمع درسه. خیلی حاشیه نمی‌سازن.

واقعا بدترین کلاس‌های من که بیشترین مشکل رو دارن همون هشتم‌ها هستن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻