2777
2789

من خرداد نهم تک آوردم ریاضیو

علوم شدم ۱۰

هیییچوقت ازین دو درس نمره خوبی نگرفتم

ولی خیلی دوسشون دارم الان که فکر میکنم

اما اومدم انسانی 

ای کاش صبح تا شب ریاضی تمرین میکردم تا برم تجربی یا ریاضی

اههههه

خیلی حالمو گرفته 

انسانیو دوست دارم ولی میخوام چیکار کنم باهاش اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان کسی که با معدل ۲۰ اومده تجربی و الان به غلط کردن افتاده میگم اگه میومدی نمیتونستی دووم بیاری 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

خیلی کار خوبی کردی که نرفتی تو اون رشته ها. بنظر من باید بری رشته ای که برات آب خوردن باشه. توش استعداد داشته باشی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

واقعا ؟ چرا اخه

چون سخته کسی هم فقط با علاقه نمیتونه دووم بیاره استعداد خیلی خیلی مهم تره تا علاقه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

نظر خوبیه ولی تو انسانی چه رشته هایی و چه شغل هایی خوبه به نظرتون

عزیزم .واجب هم نبود بری انسانی. میتونستی بری کاردانش یه هنر یاد بگیری اگه درس برات سخته. من اگه به اندازه امروز آگاهی داشتم حتما میرفتم دنبال هنر. رفتم ریاضی و گند زدم به زندگیم. با اینکه شاگرد اول هم بودم. ولی خب علاقه نداشتم تو کار هنری خیلی خوب بودم کاش میرفتم دنبالش. الانم حوصله ندارم😮‍💨

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عزیزم .واجب هم نبود بری انسانی. میتونستی بری کاردانش یه هنر یاد بگیری اگه درس برات سخته. من اگه به ا ...

اتفاقا میخواستم برم طراحی دوخت ولی الان خوشحالم که نرفتم

رشته های فنیو با کنکور هنر میشه رفت