2777
2789
عنوان

نی نی یار

303 بازدید | 17 پست

عزیزم یکی دیگه میاد تاپیک منو بهم میریزه می‌ره خب رسیدگی کردین ممنون چرا تاپیک و چت دور همی رو قفل میکنید دیگ بازش کنید لطفاااااا 

@niniyar‍ 

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

باز عقده ایه اومده تاپیکتون؟

اره اومده ک هر چی دلش خواس گفت رفت نی نی یارم تگ کردیم اول اومد تایپک قفل زد خب قربونت برم طرف تعایق کردی دیگ چرا قفل میکنی

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اومده ک هر چی دلش خواس گفت رفت نی نی یارم تگ کردیم اول اومد تایپک قفل زد خب قربونت برم طرف تعایق ...

توجهی که تو خانواده ش ندیده اینجا میگرده دنبالش

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️

سلام برای این که یک ساعته لغو شده هنوز از تاپیکتون تگ میشم هر چی تگ باز میکنم از تاپیک شماست بارها گفتم تاپیک رو قفل کنید سریع وقتی کسی میاد توهین میکنه بعدم اجازه ندید هزار نفر تگ کنن یک نفر تگ کنه می بینم و رسیدگی میکنم

شما به عنوان مدیر تاپیک موظف هستید مدیریت کنید تاپیک رو با اولین توهین قفل کنید تا رسیدگی کنیم لطفا به بقیه دوستاتون هم بگید که تگ نکنن و تاپیک رو با اولین توهین قفل کنن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام برای این که یک ساعته لغو شده هنوز از تاپیکتون تگ میشم هر چی تگ باز میکنم از تاپیک شماست بارها گ ...

اوکی ممنون تکرار نمیشه میشه بازش کنید 

بعدم نی نی یار جان با عرض معذرت ی انتقاد داشتم شما همیشه بعد تموم شدن صحنه جرم جنایت می‌رسید وگرنه یکی دوبار بچها تگ میکنن آنلاین ها رو هم چک میکنن شما گاها تا ی رب بعدش هم نمیاین برای همین زیاد تگ میشین.... ولی باشه منبعد یبار تگ میکنیم بیزحمت شما هم زودتر انلاین بشین.... میشه بازش کنید تاپیکمو

سلام برای این که یک ساعته لغو شده هنوز از تاپیکتون تگ میشم هر چی تگ باز میکنم از تاپیک شماست بارها گ ...

شما تاپیکو باز کنین استارتر قفلش میکنه ممنون

هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️ 

شما تاپیکو باز کنین استارتر قفلش میکنه ممنون

اگ دعوا شد قفل میکنم وگرنه دلیلی نداره قفل کنم،🤨

اوکی ممنون تکرار نمیشه میشه بازش کنید بعدم نی نی یار جان با عرض معذرت ی انتقاد داشتم شما همیشه بعد ت ...

خب فقط شما نیستید که 

چک کنید تمام تاپیک های عکس منو تگ کردن تایید کن

کلی تاپیک دعوا هست

عکسشون مونده

تعلیقی میخوان

تو هر دو دقیقه سی تا تگ دارم باید یکی یکی رسیدگی کنم بیام فقط کسانی که میگن تایید کن عکسمو میبندم چون من مسئول تایید نیستم ولی بازم وقتمو میگیره تا باز بشه ببینم چیه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

خب فقط شما نیستید که چک کنید تمام تاپیک های عکس منو تگ کردن تایید کنکلی تاپیک دعوا هستعکسشون موندهتع ...

بعله صحیح خسته هم نباشین ... بی‌زحمت بازش کنی نخواد مجدد تاپیک بزنم مرسی،❤️🌻