2777
2789
وای منم دیروز داشتم‌میمردم برا یه چیز شیرین ولی چیزی نداشتم‌تو خونه البته من‌نمیخوام‌بخورم براهمین ب ...

اوففف خوش بحالت تو ارزوی بچگی من زندگی میکنی🤣🤣🤣من اگه شوهرم قنادی داشت اصلا از توش بیرون نمیومدم ور این حد عااشف و دل باخته شیرینیم🤣🤣

اوففف خوش بحالت تو ارزوی بچگی من زندگی میکنی🤣🤣🤣من اگه شوهرم قنادی داشت اصلا از توش بیرون نمیومدم ...

چه فایده استعداد چاقی دارم تا یکم‌پرخوری کنم‌اضافه وزن‌میگیرم الیته وزنم الآن ۶۲کیلوئه چاق نیستم ولی خب مراعات کنم چاق میشم زود. ولی منم توی شیردهی وبارداری دومم مثه گاو شیرینی میخوردم عقده هام برطرف شدن. برعکسش سر بارداری اولم‌متنفر بودم ازکیک‌وشیرینی حتی از بوش شوهرم‌میومد میرفت دوش میگرفت مستقیم. بچمم نمیخورد اصلا. این‌عادت موند سرم تا بارداری دومم که ذائقم برگشت عاشق شیرینیجاتم هرچیزی که شیرین باشه حتی چای نبات🥹🥹

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه فایده استعداد چاقی دارم تا یکم‌پرخوری کنم‌اضافه وزن‌میگیرم الیته وزنم الآن ۶۲کیلوئه چاق نیستم ولی ...

وای وای منم همینم دختر دقیقا استعداد چاقی در حدی ک ابم بخورم چاق میشم دقیقا دوس دارم هقدم خالی شه زیادم.میخورم بعد میگم رژیم دیگه اما فایده نداره

وای وای منم همینم دختر دقیقا استعداد چاقی در حدی ک ابم بخورم چاق میشم دقیقا دوس دارم هقدم خالی شه زی ...

تا جایی که بتونم جلوی خودمو میگیرم‌من ۶۲کیلوئم میخوام برسونم به ۶۰وزنمو استپ کنم ولی باشگاهم توی برنامم هس به امیدخدا

چاق شدن‌راحته‌لاغرشدنه سختههمیشه حسودیم میشه به اونایی که هرچی میخورن‌چاق نمیشن

اره اونا ژنشون اینه ی دوستی داشتم عین گاوووو به معنای واقعیییی میخورد بعد 40 کیلو هم نبود حتی 38 کیلو بود ببین عین گاو ک.میگم واقعا عین گاوااا فک.کن تو اردو دوتا پرس غذا خورد قبلشم کلی خوراکی بعدشم سمبوسه ووووو اصلا مامونده بودیم کجاش میره حتی یه ذره هم شکمش جلو نمیومد حالا من یه فنجون اب بخورم شکمم عین بادکنکه ما موندیم اصلا با این جسه چجور این همه غذارو خورد بخدا اون غذای چند تا مرد گنده بود 

اره اونا ژنشون اینه ی دوستی داشتم عین گاوووو به معنای واقعیییی میخورد بعد 40 کیلو هم نبود حتی 38 کیل ...

ولی اونام عذاب میکشن که یکم‌نمیتونن تپل بشن استخونن