2777
2789

هم شاغلم تا ساعت دو 

هم دانشجوی کارشناسی ارشدم البته مجازی

هم نامزد دارم که توقع داره صبح تا شب خونه پیش باشم

خیلی خسنه میشم خیلی زیاد

میرم پیش نامزدم  اشپزی و کارای خونه ام به کارام اضافه میشه

کمبود خواب دارم خیلی خستم 

باورم نمیشه 😑👩‍🦯

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
یاد سیزده سال پیشم افتادم

مثل من بودی؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودش بگو، ما که کاری از دستمون برنمیاد. بگو خسته میشم، نمیتانم😄

از الان انقدر درخدمتش باشی و سرویس بدی، بدعادت میشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

مگ تو نامزدی خودت باید کار خونه بکنی؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

به خودش بگو، ما که کاری از دستمون برنمیاد. بگو خسته میشم، نمیتانم😄از الان انقدر درخدمتش باشی و سروی ...

بعصی وقتا مجبورش میکنم کلاسامو شرکت کنه 😂 ولی خب با وجود اینهمه کار و مشغله فک میکنه من ادم تنبلیم و خودش که تو محل کارشم بیکاره خیلی فعاله

از این حرصم میگیرهه

مگ تو نامزدی خودت باید کار خونه بکنی؟

همسرم خونش جدا از خونوادشه وقتی برم پیشش بلخره بیکار نمیتونم بمونم ک 

من هم شرایط شما را دارم با این تفاوت که شوهر و بچه دارم .خیلییی خسته میشم

اخی خسته نباشی

وا چرا میری 😄😄😄 کارای اون خودش باید انجام بده نه شما 

اون باید بیاد دیدنت خونه پدریت 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

من هم شرایط شما را دارم با این تفاوت که شوهر و بچه دارم .خیلییی خسته میشم

همیشه برام سواله، باوجود شوهر و بچه و خانه داری و ...چطور میشه شاغل هم بود؟؟؟ من زمانیگه مجرد بودم شاغل بودم. ولی همه کارام و مامانم میکرد. قدرت نداشتم حتی یه استکان از رو زمین بردارم. ازدواج که کردم دیگه نرفتم سر کار. الانم با وجود بچه و شوهر و کارای خونه و درس و مشق بچه ها، وقت سر خاروندن ندارم. فقط یه باشگاه میرم و میام. دمتون گرم خدایی

میتونید باهم انجام بدین ک کمتر خسته بشی اونم یاد بگیره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

وا چرا میری 😄😄😄 کارای اون خودش باید انجام بده نه شما اون باید بیاد دیدنت خونه پدریت

واقعا؟ اخه اینجوری بیشتر باهم وقت میگذرونیم و راحتتریم😂

بعصی وقتا مجبورش میکنم کلاسامو شرکت کنه 😂 ولی خب با وجود اینهمه کار و مشغله فک میکنه من ادم تنبلیم ...

مقصرش خودتی، خیلی داری پرتوقعش میکنی. حواست باشه، چون بعدا دودش تو چشم خودت میره. مردا رو هرجور عادت بدی، تا آخر عمر همونن