من همش تنها تو خونم حوصلم سر میره امروز تا دم غروب خونه موندم شوهرمم میدونستم الان از سرکار میاد ولی دیگه طاقت نداشتم بمونم خونه رفتم بیرون.تا پام گذاشتم بیرون یه موتوری دنبالم کرد هر جا میرفتم دنبالم بود میگفت بیا سوار شو😑منم مقصد مشخصی نداشتم همینجور پرسه میزدم شاید گورش گم شه.یهو شوهرم زنگ زد هوار میکشید سرم بیا چرا در خونه کلیده.هر چی فحش ناموسی بود بهم میداد گفتم فلان جام ادرس دادمش مثل اسکولا منو پیدا نمیکرد و تو خیابون دیگه ای دنبالم میگشت .هم زمان اون مردموتوری هم گیر سه پیچ دنبالم بود میومد دم گوشم میگفت سوار شو برسونمت.از فحشها شوهر بی تربیتم داشت بغضم میترکید یهو چشم افتاد به یه ماشین نو مدل بالا نمیدونم دنا بود تارا بود چی بود یا خارجی بود ولی خیلی اک بود برق میزد انقد ناخوداگاه خیره شده بودم. یه اقایی از خونه اومد بیرون ناخوداگاه چشم افتاد بش چش تو چشم گفت جووون بیا برسونمت .ماشین روشن کرد بیخ گوش من قدم به قدم میومد میگفت بیا با هم اشنا بشیم .
متاسفانه مسیر آبی نداشت خونتون وگرنه کاپتان احمدی رو با کشتی میفرستادیم
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر واقعیه هستش قضیه واقعا متاسفم برای این اوضاع و برای خودت هم ناراحت شدم
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒. بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹