2777
2789
عنوان

پریود نشدن

109 بازدید | 15 پست

خانوما تنبلی تخمدان دارم بدون دارو پریود نمیشم چیکار کنم؟ ۲۱ سالمه تحرکم تازگیا دارم میرم پیاده روی و مصرف قند مصنوعی رو خیلییی کم کردم ولی فایده نداره الان دو ماه و نیمه پریود نشدم چیکار کنم دیگه🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  تنبلی شدید داشتم..اولین عاملش استررررررررررررررس عست ک به شدت تشدیدش میکنه...

چون من بیماری روحی دارم.

اما واسه تنبلیم دارو نخوردم..

فقط هرشب مصرف مداوم فولیک اسید + میوه+ سبزیجات 

+ حذف فست فود و نوشابه و قهوه کافئین + دراز نشست ک خیللللی روی تحرک تخمدان ها تاثیر داره و پیاده روی

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

تا آمپول پروژسترون نزنی نمیشی برو اول امپولش رو بزن بعد از روز پنجم پریودی شروع کن به خوردن قرص سیبل یه دوره ۶ ماهه ادامه بده درست میشه بعدشم همیشه تحرک کافی داشته باش

Being motivated costs you nothing but can provide you with everything
ای باباببین اصلا نباید استرس داشته باشی و اینکه نمیتونی باشگاه بری؟خیلی موثره

استرس یه کم دارم کلا . پیاده روی میرم تو خونم گاهی دراز و نشست میرم . بعد گفتن قند حذف کن مصنوعی خیلی کم بخورم یا نمیخورم ولی انگار نه انگار