به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
چیتگر خیلی خیلی کلاه برداری ملکی میشه ها. چند سال پیش پلیس منطقه۲۲ اعلام کرده بود از هر دو تا واحد که توی خلیج فارس و چیتگر پیش فروش میشه یکیش کلاه برداری از آب درمیاد.
پرونده فروش واحدای صفر اون منطقه همزمان به چند نفر هم زیاده خیلی مراقب باش
از نظر موقعیتی و امکاناتی چطوریه؟ دسترسی به مترو و بی آرتی داره؟ خونه هاش قدیمی و کلنگی هستن یا نوسا ...
امکاناتش که کمه اما خوب رو به رشده. مثل ده پونزده سال پیش اندیشه اس دیگه. فقط یادت باشه حتما واحد اناده بگیری چون پیش فروشاش ساخت و تحویلش ساااالها به تاخیر میفته.
با تزدیک سه میلیارد راحت یه نوساز شصت و هفت هشت متری میتونی بگیری. مجتمعهای آریسا توی اون منطقه به خوش ساختی و امکانات معروفن تونستی از اونا برو ببین شاید پسندت شد.