2777
2789
عنوان

راهنمایی خرید خونه توی چیتگر

75 بازدید | 13 پست

با قیمت دو ميليارد یا سه ميليارد میخوام یه خونه در حد ۶۰  ۷۰ متر توی چیتگر بخرم 

هم توی اینستا هم توی دیوار دیدم فول امکانات کلید نخورده توی  چیتگر گذاشتن برای فروش 

آیا واقعیه و ساخته شده یا از نوع تعاونی مسکن هستش و هنوز ساخته نشده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم 

ولی اندیشه رو من میخواستم برم بگیرم 

داداشمو فرستادم 

رفت اومد گفت همش دروغ 

عکس یه جا دیگه رو گذاشتن 

میری الکی نیگن اون فروخته شده اینم فایلا دیگه 

بعد یه خونه های داغونی میبرن 

خودت از نزدیک برو دقیقا همون خونه باشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نمیدونم ولی اندیشه رو من میخواستم برم بگیرم داداشمو فرستادم رفت اومد گفت همش دروغ عکس یه جا دیگه رو ...

اتفاقا اندیشه هم مد نظرم بود برای تهیه خونه 

خونه های خیلی قشنگی و نوسازی رو با همین قیمت گذاشته بودن 

چیتگر خیلی خیلی کلاه برداری ملکی میشه ها. چند سال پیش پلیس منطقه۲۲ اعلام کرده بود از هر دو تا واحد که توی خلیج فارس و چیتگر پیش فروش میشه یکیش کلاه برداری از آب درمیاد.

پرونده فروش واحدای صفر اون منطقه همزمان به چند نفر هم زیاده خیلی مراقب باش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اتفاقا اندیشه هم مد نظرم بود برای تهیه خونه خونه های خیلی قشنگی و نوسازی رو با همین قیمت گذاشته بودن

شهرک شاهد واحد آماده بگیر. رو به روی فاز یک شهرک اندیشه میشه.

شهرک شاهد واحد آماده بگیر. رو به روی فاز یک شهرک اندیشه میشه.

از نظر موقعیتی و امکاناتی چطوریه؟ 

دسترسی به مترو و بی آرتی داره؟ 

خونه هاش قدیمی و کلنگی هستن یا نوساز؟

به چیتگر نزدیکه؟

چیتگر خیلی خیلی کلاه برداری ملکی میشه ها. چند سال پیش پلیس منطقه۲۲ اعلام کرده بود از هر دو تا واحد ک ...

عجب پس خیلی ریسک توی چیتگر خونه بخری 

خودم هم تعجب کردم توی چیتگر امکان خرید همچین خونه هایی با این قیمت ها باشه 

توی شهر ما با این قیمت جای خوب نمیشه خونه خرید

عجب پس خیلی ریسک توی چیتگر خونه بخری خودم هم تعجب کردم توی چیتگر امکان خرید همچین خونه هایی با این ق ...

بله ما چند سال پیش دیدیم اینمدل آگهیارو و وسوسه شدیم بعد که رفتیم تحقیق کردیم دیدیم اوضای چیتگر و اطراف دریاچه خلیج فارس اینطوریه پشیمون شدیم.

چیتگر متری صد میلیونه. نوساز که بیشتر. دو سه میلیارد کلاهبرداریه. تحویلم نمیدن تا ده سال دیگه

دقیقا. باید پولیو که اگه خوردن هم تاثیری توی زندگیت نداشته باشه بذاری توی این راه چون ریسکش خیلی بالاست.

از نظر موقعیتی و امکاناتی چطوریه؟ دسترسی به مترو و بی آرتی داره؟ خونه هاش قدیمی و کلنگی هستن یا نوسا ...

امکاناتش که کمه اما خوب رو به رشده. مثل ده پونزده سال پیش اندیشه اس دیگه. فقط یادت باشه حتما واحد اناده بگیری چون پیش فروشاش ساخت و تحویلش ساااالها به تاخیر میفته.

با تزدیک سه میلیارد راحت یه نوساز شصت و هفت هشت متری میتونی بگیری. مجتمعهای آریسا توی اون منطقه به خوش ساختی و امکانات معروفن تونستی از اونا برو ببین شاید پسندت شد.

از نظر موقعیتی و امکاناتی چطوریه؟ دسترسی به مترو و بی آرتی داره؟ خونه هاش قدیمی و کلنگی هستن یا نوسا ...

نه متر  و اینا که مثل اندیشه نداره. اتوبوسای اندیشه اون طرفم میرن. مثل اندیشه ۴۰ دقیقه حدودا تا میدون آزادی راهشه.