2777
2789
عنوان

دانشجویان بیایید

37 بازدید | 5 پست

روزی چند ساعت مطالعه می‌کنید 

آخه من احساس میکنم روزایی که کلاس دارم دیگه جنازه میرسه خونه فقط شاید بریم روخوانی کنم که تثبیت شه 

ولی روزای تعطیل خوابم کامل شه میتونم خوب درس بخونم

لطفاً نگید بزار شب امتحان که استرس میگیرم 

از طرفی دوست دارم تو کارم بامهارت باشم و به چیزی از دانشگاه یاد بگیرم وقتی دارم زمان صرف میکنم چهار سال 

خورجی یه چیزی باشه که نگم وقت تلف کردن بیخودی بود 

پیشاپیش ملسی 

بوس بهتون

من احتمالا از اواسط آبان دانشگاهم شروع میشه

بنظرم درسای دانشگاه رو نباید گذاشت شب امتحان چون خیلی سنگینه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شب امتحان بودم همیشه هم پونزده بالا البته دانشگاه ما سختو سنگین بود نمره هفده بالاترین نمره بود

شب امتحان اولین بار مطلب رو می‌خوندی استرس نمیگرفتی؟

من حتما باید تو طول ترم یه نگا بندازم

شب امتحان اولین بار مطلب رو می‌خوندی استرس نمیگرفتی؟من حتما باید تو طول ترم یه نگا بندازم

من چون تعریف از خودم نباشه بیتعارف کلا تیزهوش بودم همون مطالبو سرکلاس میگرفتم برام بس بود ولی در عوض سرکلاس خوب گوش میکردم و میفهمیدم بخاطر مشکلات زندگیم نتونستم تا دکترا ادامه بدم هرچند همه استادام میگفتن برم همون دانشگاه برای پی اچ دی توهم باید مدل خودتو بفهمی که چجوری هستی سعی کنی تو کلاس بفهمی نصف راهو رفتی