2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرداد ماه پارسال بود.بچه دارم دوتا ولی یه جوری دلم بچه می خواد انگار بچه اولم بوده.😢خود بچه هام هم ...

عزیز دلم درکت میکنم خدا نصیب هیچ مادری نکنه 

منم یه بچه دارم .دو سال پیش یه پوچ سقط کردم با اینکه جنینی نبود ولی خیلی ناراحت بودم انقد بچه دوست دارم 

الانم باردارم هماتوم دارم همش از خدا میخام بهم رحم کنه و بچم سالم بمونه 

شما هم برام دعا کن خواهر مطمعنم خدا بهتر صداتو میشنوه 🥺😭💔🫂

عزیز دلم درکت میکنم خدا نصیب هیچ مادری نکنه منم یه بچه دارم .دو سال پیش یه پوچ سقط کردم با اینکه جنی ...

آخی عزیزم کاش نیومده بودی تاپیک .خدا برات نگه داره ان شالله عزیزم .صلوات حضرت زهرا زیاد بخون .❤️

منم بعد سقط سینه‌هام سفت سفت شد عین سنگ بعد درد شدید پر از شیر ولی بچه‌ای نبود خیلی عذاب کشیدم😭 

دکتر بهم قرص کابرگولین ۰/۵ ، ۲ عدد گفت بخرم نصف صبح .نصف شب استفاده کردم سینه‌هامو با یه باند کشی روی سوتین تنگ،  محکم یک هفته بستم، شیرم خشک شد، فقط ندوشش که زیادتر میشه، حتماً به دکترت بگو تا بهت قرص بده 

چند ماهت بود عزیزم.خیلی سخته.من روز زایمان از دستم رفت بازم خدا را شکر کن .چند روز دست بهش نزن خشک م ...

۲ ماهم چند روز کم بود ی هفته بشه

ب هر الاغی بیشتر از حدش یونجه بدی فاز یال (:

پرولاکتینت رفته بالابرو دکتر بهت قرص نیده شیرت قطع نیشهپرولاکتین بالا مانع بارداری هم هست

خطر داره؟  اون ک مهم نیس  دارم جدا میشم

چند ماهت بود عزیزم.خیلی سخته.من روز زایمان از دستم رفت بازم خدا را شکر کن .چند روز دست بهش نزن خشک م ...

اخه میدونی من سه ماه قبلش سقط دهشتم دوباره سقط شد ک نابود شدم