2777
2789

سلام دوستان 

من ۲۸سال سن دارم و خانه دار هستم 

همسرم شکر خدا درامد خوبی داره و میتونه هزینه های زندگی مارا تامین کنه 

من پنجمین فرزندم را باردار هستم و از نیش و کنایه ها خسته شدم 

دیروز وقتی خبر بارداری پنجمم را با شادی به خانواده همسرم دادم خواهر شوهرم گفت شما که حتی یه خونه از خودتون ندارید 

خیلی ناراحت شدم 

چه جوابی بهش بدم ؟

سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند

بگو خداداده دیگه کاری ک شده.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک سرکاریه یا قطعا جوک ساله حرص نخورید

واقعا حرفش عین جوک بود 

مستاجر باشم یا صاحب خونه چه اهمیتی داره مهم اینه سالم هستم و بچه دار میشن

یعنی واقعا مستاجری و پنجمیو بارداری؟

بله خداروشکر وضع شوهرم خوبه کارمند هستن و ماهی بالا۲۰ملیون درامدشونه

بله خداروشکر وضع شوهرم خوبه کارمند هستن و ماهی بالا۲۰ملیون درامدشونه

فیکی فیکی بد جوری فیکی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻