2777
2789
عنوان

با خواهر بددهن باید چیکار کرد ⁉️

259 بازدید | 45 پست

12 سالشه، شدیدا عصبی و فحاشه

هرراهی رو امتحان کردم ولی درست نشد 

یه مدت تند و قاطع جواب شو میدادم که یه جورایی مقابله به مثل بود 

ولی کم نمی اورد 

انقد فحش بلده ادم و عالم حریفش نمیشن، هی میره تو اینستا فحش جدید یاد میگیره، کلیپای حاضرجوابی دانلود میکنه 🤦🏻‍♀️

جدیدا هم ک فقط در مقابل توهیناش سکوت میکنم باز اذیتم میکنه عادت کرده تو خونه با داد و بیداد حرف بزنه هرچقد نصیحتش کردم بی اثر بود:///

مغرور مشو به خود که خواندی وَرَقی ،  زان روز حَذَر کن که ورق برگردد...                                              لطف بی حد تو یا رب، همه جا پیدا بود! کار این عبد خطاکار ولی حاشا بود... تو جفا دیدی و هربار به من خندیدی! من جفا کردم و هربار غمم دنیا بود! به زمین انس گرفتم که زمین گیر شدم، از سرم رفت... که مقصود زمین بالا بود! نور دادی و دلم رفت پی تاریکی... من در امروز، ولیکن نظرت فردا بود! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرونش کنین

😂🤦🏻‍♀️

مغرور مشو به خود که خواندی وَرَقی ،  زان روز حَذَر کن که ورق برگردد...                                              لطف بی حد تو یا رب، همه جا پیدا بود! کار این عبد خطاکار ولی حاشا بود... تو جفا دیدی و هربار به من خندیدی! من جفا کردم و هربار غمم دنیا بود! به زمین انس گرفتم که زمین گیر شدم، از سرم رفت... که مقصود زمین بالا بود! نور دادی و دلم رفت پی تاریکی... من در امروز، ولیکن نظرت فردا بود! 

میزنم تو دهنش تا خون بالا بیاره

اون موقع مامان بابام دهنمو سرویس میکنن 

چون بچه اخره در حد پرستش دوسش دارن

اعدام‌

عالی🤣🤝

تنها راه اینه به پدر مادرت بگیکوشی رو ازش بگیرن همه این مشکلات از گوشی میاد 

گوشی شو بگیرین یه مدت باش سر سنگین باشین تا بفهمه

ولی ببرینشون بیرون

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤