مهربون1111 مدیر عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 4317 عنوان بخاطر مهریه خودشو کشت | مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 34 پست من پسرم چند وقت پیش یه زنه رفته بود محل زندگی همسر سابقش بخاطر طلب مهریه با خودش مامور میبرهبعد مرده میره پشت بوم از طبقه پنجم خودشو پرت میکنه پایین میمیره دو تا دخترم داشتن که با مرده زندگی میکردن ❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم 1404/07/24 | 18:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربون1111 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 4317 اوکی اینبار معذرت خواهی پذیرفته میشه دیگه شما نی نی یار رو تگ کردین الان میاد منو تعلیق میکنه دیگه چه فایده ❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 12476 دیگه هر چیزی رو نمیان تو ۲۰:۳۰ بگن که دو سال پیش شهر خودمون تو خبرگزاری شهری و محلی حتما میگن حتما همشهریت طبق یسری مشکلات دیگه خودکشی کرده خاله زنکهای شهرتون انداخت گردن زن
مهربون1111 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 4317 تو خبرگزاری شهری و محلی حتما میگن حتما همشهریت طبق یسری مشکلات دیگه خودکشی کرده خاله زنکهای شهرتون ا ... نمیدونم من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم ❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 12476 نمیدونم من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم فالگیری ؟ چرا فکر میکنی بخاطر خبر دروغ تو ناراحت شدم
مهربون1111 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 4317 فالگیری ؟ چرا فکر میکنی بخاطر خبر دروغ تو ناراحت شدم اینجا سایت خانوم هاست اگه بخوام بر علیه خانوم ها خبر دروغ بدم یا بلبل زبونی کنم زبونم رو قیچی میکنن ولی باور کن شده ❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم