2777
2789
عنوان

خانم هایی که بالای 30 ازدواج کردید لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارو نمی‌دونم 

ولی برای مردا 28،30 تازه اولشونه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
آقایون که بالای سی کلا احساسی نیستن بنظرم یا حداقل مردای مخاطب من اینجوری بودنگاهی حس میکنم تو ازدوا ...

بعدش مهم هم خواب بودن نیست فقط باید ارامش داشته باشه  به نظر من حداقل 35 باید رد کنه تا به اون  پختگی کامل برسه برا شروع زندگی

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه

بعدش مهم هم خواب بودن نیست فقط باید ارامش داشته باشه به نظر من حداقل 35 باید رد کنه تا به اون پختگ ...

بحث من آرامش نیست اون هیجان تو رابطه دو نفره 

گاها دو نفر رابطه آروم و پرررر از آرامش دارن ولی عشق و رمانس نه

و در نهایت آدم هر چی بزرگ تر بشه منطقی تر و سخت تر میشه 

ازدواج ترکیب شدن آدماست وقتی سخت میشیم و شخصیتمون شکل میگیره دیگه ترکیب نمیشیم 💔

واقعا؟یعنی قبلش چی؟ 18 تا 28 که اوج حسه

مردا زیر 25 که به درد ازدواج نمیخورن همون 30 هم بچه ان

بعدش اطراف من که هر کی ازدواج می‌کنه همه مردا بالای 28 هستن 

تازه میبینی یکی تو 50 سالگی کلی رمانتیک است و سرحاله 

یکی تو 20 سالگی نه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بحث من آرامش نیست اون هیجان تو رابطه دو نفره گاها دو نفر رابطه آروم و پرررر از آرامش دارن ولی عشق و ...

من اینجور نیستم تا بهمن هم 35 نمیشم شدم میرم دنبال کیس مورد نظرم

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه

چه خوب پس شدنیه

آره،مثلا میگم الان اگه بودم خیلی بیشتر ذوق داشتم،انگار هرچی بزرگتر میشه آدم بیشتر یادمیگیره از زندگی لذت ببره و ذوق داشته باشه،انشالله یه همسر خوب نصیبت بشه عزیزم همون که براش یه عالمه ذوق کنی😍

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

آره،مثلا میگم الان اگه بودم خیلی بیشتر ذوق داشتم،انگار هرچی بزرگتر میشه آدم بیشتر یادمیگیره از زندگی ...

ممنونم از دعای خیر شما

امیدوارم واقعا پیش بیاد 😅

با آرزوی عشق بی پایان برای شما در زندگی مشترک 

ممنونم از دعای خیر شماامیدوارم واقعا پیش بیاد 😅با آرزوی عشق بی پایان برای شما در زندگی مشترک

❤️💚

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

برام صلوات بفرست😔

چشم عزیزم ❤️