2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته احساس میکنم خانواده ما تنها ترین خانواده روی زمینه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما فقط خونه ایم و خونه از نظر فامیل دور مون خالیه خالیه

دختر دایی خودم با خانواده خودش رفت و امد نداره 

اما انقققدر پدرشوهر مادرشوهرش مهربونن هممش با اوناست

بالاخره هرکس یه جایی داره یه رفت و امدی داره! 

ما هم صفره صفریم

چقدر منم این حس بد رو درک میکنم بعد تر از همه بچم از همه بی کس تره

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

چی بگم‌ آخه بعضی رفت و‌امدا نباشه بهتره

من باخونه خواهرم با ماشین ۷ دقیقه فاصله دارم هیچ وقت نمیگه بیا هرروزم زنگ میزنه انگار امریکاس خداحافظ تلفن قطع می کنه .خونه برادرهم تا دعوت نشیم نمیشه رفت .خواهرشوهرامم فقط علاقه به اومدن دارن اونم صرف ناهار وشام .جاریمم یه بچه داره انگار هیچکس  بچه نداره الکی حساس .پس قدیما چراانقدر رفت وآمد بود

منم همینجورم؛ با خانواده شوهرم قطع رابطم؛ فقط آخر هفته ها خونه مامان و بابام میام

بچه هات چند سالشونن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

من باخونه خواهرم با ماشین ۷ دقیقه فاصله دارم هیچ وقت نمیگه بیا هرروزم زنگ میزنه انگار امریکاس خداحاف ...

قدیما دلا صاف بود الان همه خورده شیشه البته مشکلات الان هم نبود مردم فکرشون آزاد بود

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

یه پونزده ساله؛ یه دوازده ساله و یه نه ساله

خوبه تعدادتون زیاده

1
5
10
15
20
25
30
35
40