2777
2789
عنوان

آینده رو پیش بینی کردم

128 بازدید | 15 پست

شاید خیلی عجیب باشه براتون ولی دارم راست میگم بخدا

تو دلم یه چی میگفت امروز قراره یه اتفاق  بد بیوفته و افتاد اونم نه برای خودم برای بقیه حس میکنم من مقصرم خیلی عذاب وجدان دارم

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همزاد و موکل چیز بدیه؟

اره چیز بدیه امیدوارم نباشه جنه دیگه بهت اطلاعات میده که تحریکت کنه به رابطه و بعد از انرژیت استفاده میکنه بدبختت میکنه بگو من به اطلاعات شما احتیاجی ندارم همینکه خدا سرنوشتمو میدونه برام بسه 

میتونی برای منم پیش بینی کنی؟واقعا بهش احتیاج دارم😂🚶🏻‍♀️

نه روزی که قراره یه اتفاق مهم بیوفته قبلش میفهمم

اره چیز بدیه امیدوارم نباشه جنه دیگه بهت اطلاعات میده که تحریکت کنه به رابطه و بعد از انرژیت استفاده ...

وایی من خوابشون میبینم

چی میبینی ؟ اصلا توجه نکن قدرت انسانی که خدا پشتش باشه از هر موجودی بیشتره به خدا توکل‌کل ایت الکرسی ...

تو تایپکم گفتم اونی که گفتم تو خواب نتونستم بگم بسم الله 

به نظرت اتفاق مهمی واسه من قرارنیست بیفته؟🥺😁

ایارو نمیدونم واقعا فقط میدونم یه اتفاقی میوفته 

تو تایپکم گفتم اونی که گفتم تو خواب نتونستم بگم بسم الله

الان رفتم خوندم گفتم که بهت ببین قبل از خواب با اطمینان کامل چهارقل و ایت الکرسی بخون و‌قران بالاسرت بذار بخواب از ته قلبت باید به خدا اغتقاد داشته باشی