2777
2789
عنوان

دیگه دارم دیونه میشم😩

215 بازدید | 13 پست

من همه علایم التهاب لگن رو دارم

ولی میگن التهاب لگن ترشحات غلیظ داره

من ترشحاتم متوسط هست و گاهی زیاد ولی اصلا زرد اینا نیست

کسی تجربه مشابه داشته؟

علایمت چی هست ، منم درد شدید لگن دارم ، کلی ازمایش ، هنوز معلوم نیست ، همه مدار ک جمع کردم ،شنبه برم ...

درد پایین کمر مثل گرفتکی گاهی ران و پا

انقباض زیر شکم مثل پریودی 

تهوع هم دارم گاهی 

کیست نداری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاپ اسمیر یا کشت ترشحات واژن دادی؟

من مجردم ، عفونت ندارم و این درد از روز تخمک گذاری شروع میشه و حدود 10 روز درد شدید دارم ، طوریکه شب از خواب بیدار میشم ، دکترها میگفتن احتمالا اندومتریوزه ولی تو سونو و ام آر آی هیچی نیست ، نمیدونم گیج شدم

من مجردم ، عفونت ندارم و این درد از روز تخمک گذاری شروع میشه و حدود 10 روز درد شدید دارم ، طوریکه شب ...

اخ اخ کابوس منم هست اندومتریوز …

منم تخمک گزاری خیلی فشار میاد بهم 

شما ام آرآی دادید ؟ چیزمهمی گزارش کرده ؟

اره هم سونو هم ام ار ای هم سی تی اسکن

تو ام ار ای کیست ۲۸ میلی نشون داد ک نوشته عملکردی هست دکتر قرص داد گفت رفع میشه حالا دارم قرص مصرف میکنم

حدود یک ماهه

ولی دردام رو سه چهار ماهه دارم میخام برم روماتولوژیست 

اره هم سونو هم ام ار ای هم سی تی اسکنتو ام ار ای کیست ۲۸ میلی نشون داد ک نوشته عملکردی هست دکتر قرص ...

دکتر زنان ارجاع داد روماتولوژیست؟به خاطر اینکه درد استخوانی دارید؟

دکتر زنان ارجاع داد روماتولوژیست؟به خاطر اینکه درد استخوانی دارید؟

اون گفت برو گوارش

ولی چن نفر اینجا دیدم با این علایم روماتیسم داشتن بعد کلی اسیر شدن فهمیدن

بله ،راستی اون دکتر که سونو می‌کرد به منم گفت برو دکتر گوارش ، چه ربطی به نظرت داره؟

خیلی خوبه عزیزم اونجا چنتا مرکز داره ک سونو تخصصی اندو هست دکتر سعادت هست یکی یکیم میگن بیمارستان ابن سینا اینا نظرشون قطعی هست

چون روده بزرگ ممکنه درد ارجاعی بده و فک کنیم مشکل از رحم هست