2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ قراره شام بمونن که بهتره بری پیششون وگرن‌تابرن هلاک میشی

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

اگ قراره شام بمونن که بهتره بری پیششون وگرن‌تابرن هلاک میشی

خاک تو سرم😑

بو مرغ میاد

انگار دارن عصرونه میخورن😒😐😐

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

یاد اون تاپیک افتادم میگف مهمون داریم اومدم تو کمد دیواری اونا تو اتاق منن😂😂

واای بنده خدا

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خاک تو سرم😑بو مرغ میادانگار دارن عصرونه میخورن😒😐😐

😂😂ای خدا،خب برو بیرون یه سلام علیک کن بگوخاب بودم بعدم بشین غذابخور

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

چرا شما مجردا اینطورین خوب عزیزم ، پاشو ، لباس مناسب بپوش ، سلام تعارف کن یه معذرت خواهی کوچولو ، برو تو آشپزخونه یه چیزی بخور ، بعد هم بیا تو جمع ، بعد از ازدواج مجبوری با آدمایی مراوده کنی که با فرهنگ ات دنیای فاصله رو دارن