2777
2789
عنوان

آیا همسرای شما هم خیلی ددری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 71 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسر من فقط تو چال سرویس تعمیرگاه منو نبرده فکر کن حتی پیاز هم بخواد بخره منو به زور میکشونه بیرون

خوبه کهههه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چیکار کردی ک انقدرررر بهت وابستست؟

هیچی بخدا 

باورت میشه گاهی دلم میخواد برم جایی هیچ ادمی نباشه 

یه تفریح با یه خانم یه دوست ....همسرم همش حضور داره ..نمیگه منم بیام ها ازادم میگذاره ولی میفهمم چقدر بدون من نمیتونه و گم و گیج هست و من نمیرم ناچارا

خوشبحالت واقعا شوهرم وقتی بیرون بریم یه کلمه هم حرف نمیزنه همش اخم و تخم

به اخلاق ادمها بستگی داره همسر من اینقدر مشورت میکنه اینقدر توضیح میده خب بنظرت چه کنم با این همکارم با اون ادم بر عکس من اصلا دلم نمیخواد خودمو قاطی کنم و مغزم میترکه

حرف نگو که دلم خونه از اینکه صبح چی بهش گذشته تا عصر توضیح میده دقیقا بر عکس منه من تودار و اون برون ...

قدر نمیدونی دیگه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
حرف نگو که دلم خونه از اینکه صبح چی بهش گذشته تا عصر توضیح میده دقیقا بر عکس منه من تودار و اون برون ...

ما هم تاهمین چند سال پیش همینطور بودیم و تا ریز کاراشو برا من توضیح میداد ولی یهو نمیدونم چی شد که کم کم ازم دور شد تا جایی که امروز خیلی دلم ازش شکست