ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
همسر من فقط تو چال سرویس تعمیرگاه منو نبرده فکر کن حتی پیاز هم بخواد بخره منو به زور میکشونه بیرون
خوبه کهههه
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
خوشبحالت واقعا شوهرم وقتی بیرون بریم یه کلمه هم حرف نمیزنه همش اخم و تخم
به اخلاق ادمها بستگی داره همسر من اینقدر مشورت میکنه اینقدر توضیح میده خب بنظرت چه کنم با این همکارم با اون ادم بر عکس من اصلا دلم نمیخواد خودمو قاطی کنم و مغزم میترکه
حرف نگو که دلم خونه از اینکه صبح چی بهش گذشته تا عصر توضیح میده دقیقا بر عکس منه من تودار و اون برون ...
قدر نمیدونی دیگه
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...