2777
2789
عنوان

آیا همسرای شما هم خیلی ددری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 71 پست
بله دقیقا برعکس شد.مادر و پدر من مثل شما و همسرت هستند. البته پدرم آویزون و وابسته نیست. ولی خانواده ...

وای دقیقا خانواده دوست رو گفتی خونواده من بر عکس من هستند من اصلا این مدل خانواده دوستی همسرم رو نمیتونم بپذیرم..حالا پدر من دقیقا نقطه عکس و اینهایی که انگار نه انگار مادرم وجود داره ..از صبح میره بیرون تا عصر هیچ جا هم مادرمو نمیبره ..چه جالب گفتین و من الان چقدر به فکر فرو رفتم از این زاویه ندیده بودم زندگی والدینم دقیقا عکس زندگی منه

وای دقیقا خانواده دوست رو گفتی خونواده من بر عکس من هستند من اصلا این مدل خانواده دوستی همسرم رو نمی ...

و زندگیِ من هم عکس ِ والدینم!

ببین قدر بدون. در واقع تو داری یجورایی روش علط خونه پدری رو میاری تو زندگی فعلیت.

روش پدر من و همسر شما درسته...

مرد باید عشقش خانواده‌اش باشند. با خانواده‌اش وقت بگذرونه.

من به دنبال همین الگو در زندگی خودم بودم و لِه کرد منو شوهر نامردم.

قدر شوهر سر به زندگیت رو بدون. همراهیش کن با عشق.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افرین دقیقا من اصلا دوست ندارم برم بیرون نهایت هفته ای یکبار

من ۲۴ سالمه ۴۰ سالم بشه چجوری میشم😆

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

افرین دقیقا من اصلا دوست ندارم برم بیرون نهایت هفته ای یکبار

توذوقش نزن خوشگلم پایه باش ..بهش بگو برای کتاب وفیلم هم وقت بزاریم و فقط ۳ روز درهفته بیرون بریم باهم حرف بزنید کناربیایید

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

و زندگیِ من هم عکس ِ والدینم!ببین قدر بدون. در واقع تو داری یجورایی روش علط خونه پدری رو میاری تو زن ...

مرسی از حرفتون منو به فکر فرو بردین امشب حرف شما تلنگری شد که قدر بدونم این زندگی رو..خصوصا اینکه تا به حال دقت نکرده بودم که من دارم زندگی نزیسته مادرمو زندگی میکنم و شما به من یاداوری کردین با حرفتون دقت کردم که چقدر زندگی من بر عکس مادر معصومم هست و چقدر ناشکر و ناسپاسم. امیدوارم همیشه موفق باشین و به خواسته هاتون برسین.

مرسی از حرفتون منو به فکر فرو بردین امشب حرف شما تلنگری شد که قدر بدونم این زندگی رو..خصوصا اینکه تا ...

خوشحالم که اهل تعمق و فکر هستی. 

عاقبت بخیر و شاد باشی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
مثلا بیرون رفتنی خرج هم می کنید ما یه بیرون میریم کم پول بدیم ۲۰۰ تومن میدیم

بله اجبارا به خرید هم منتج میشه چون مجبوری الکی بچرخی دیگه...نیم ساعتش رو قدم بزنی بقیشو چه کنی؟ یا بری شام بیرون یا بری خرید ...البته هر شب که شام نمیرم بیرون گاهی