الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه میگن فرار کرده با یه پسره هر روز با یا پسره میگم بخدا ۴ماه بود گوشی نداشت
خدا لعنتشون کنه این دختر بی پناه از زجرای شوهر سر به بیابون گذاشته چه ادمای کثیفین ، خدا از سر دایی ت نگذره واقعا ،چطور انقدر بی غیرته که دختر خودش از ستم شوهرش بهش پناه برده راه نداده جلو شوهر کثیفش کوچیکش کرده ، منم بودم سر به بیابون می گذاشتم
ميدوني قسمت فاجعه ش كجاست؟ اينكه اين بچه دختره و از اين به بعد حتي اون زن عموي كثافتش هم ميخواد بزنه ...
بیچاره دختر منم از عمو و زنعمو شانس نیاورده.. عموش و زنعموش دنبال اینن ک هر کدوم دعانویسی کاربلده برن پیشش تا زندگی مارو بهم بزنن و بچم یتیم بشه بره زیر دسشون تا کیسه بوکس اونا بشه بس ک حساوت این بچه رو زنعمو و مادربزرگ و عمه هاش دارن... از مادر بزرگه نگم ک چشم نداره دختر بچه من دوتا شکلات دسش ببینه... کلا خونواده شوهرم دنبال راه چاره برای بی مادر شدن دخترمن تا عقده هاشونو سرش خالی بکنن.. میگن دخترا شانس مادراشونو ب ارث میبرن.. ولی برای من برعکس شده.. من بهترین مادربزرگ و زنعمو و عمه دنیارو دارم.. ولی برعکس دخترم همه فامیلای پدرش دشمن خونیشن... از الان پشت سرش حرف در میارن.. یکم بزرگ بشه چه زخمایی بهش میزنن خدا میدونه..
میخوان دخترت بگیرن که چی بشهههچرا باید به اون برسه
حسادتشو میکنن.. فقط میحان کاری کنن ک من بزارم برم تا بچم بیافته دسشون و عقده گشایی کنن.. از وقتی ب دنیا اومده عزیز کرده پدرو مادرش بوده اونا چشم دیدن خوشی و خوشبختیشو ندارن.. باورت میشه مادربزرگ بی دین و ایمانش پشت سر دختر بچه یک ساله کلی حرف در آورده بین فامیلا پخش کرده؟؟؟
بيخيال باباتقاص كجا بود؟ زنها قانون حمايتگر ميخوان!!! واقعا مجلس چرا تصويب نميكنه؟ چرا؟؟؟ كسي ميدونه ...
مگه من قانون گذاشتم ؟ یا فکر کردی اینجا سایت اعتراضات هست و منم مسئول قانونم ؟ سراغ آدم اشتباهی اومدی ... مخاطب من نیستی که دخالت میکنی ... وقتی اسی میگه دعا کنید یعنی اعتقادی داره ...طرز فکرمم به شما مربوط نیست تو همون طرز فکر خودتو پیش بگیر ببینیم به کجا میری ....منم میدونم که چقدر به خانم ها ظلم میشه ....
کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی
چرا ازشون فاصله گرفتیم.. ولی شوهرم ناراحته.. و حالت افسردگی ک میگیره منم ناراحتم میکنه.. احساس میکنم ک فکر میکنه مقصر این همه ذات پلیدشون منم.. درحالی ک هیچوقت از نظر خودم کاری نکردم ک بخام کرمی بریزم.. هیچوقت مثل خودشون نبودم.. ولی جایی ک دیدم راجب مسئله تی دیگه زیاده روی میکنن از حقم دفاع کردم.. و شوهرمو نذاشتم مطیع و غلام حلقه بگوش یک زن و دختر عقده ای باشه..