2777
2789

حتی یک روزم نبوده که سرمانخورده باشه!!!

تا یکمی خوب میشه دوباره شدیدترشو میگیره از دیگران 

چیکار کنم

ماسکم میزنه!

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزان

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بچه منم همینه داروهای تقویتی هم مرتب میدم تاثیر نداره

سرماخوردگی هاش پکیج کامله(تب گلو درد گوش درد تهوع استفراغ بی اشتهایی و...)😭😭

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من هنوز به ویتامین سی میدم میوه میدم آب میوه طبیعی خیلی بیشتر میدم شیر موز خونگی درست میکنم عسل و گ ...

شیر موز میدم .. 

بخدا قسم قرص جوشان سی و مولتی و زینک میدم

ولی نمیدونم چرا هر روز مریضه

الان از صبح دو تا انتی هیستامین دادم اما آبریزشش قطع نمیشه

باورت بشه یا نه یه علتش همون ماسکه ‌چون ویروس ها انقدر کوچبکن که از الیاف این ماسکای عادی راحت میگذرن بعد پشت ماسک به خاطر تنفس محیط مرطوبه کربن دی اکسید بازدمش هم اونجا هست و در کل محیط تنفسیش الوده میشه ‌ 

از نظر تغذیه تقویتش کن . با مشورت دکتر مولتی ویتامین بهش بده ‌ سه شیره هم خوبه روزی یه قاشق بهش بدی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من هنوز به ویتامین سی میدم میوه میدم آب میوه طبیعی خیلی بیشتر میدم شیر موز خونگی درست میکنم عسل و گ ...

خرما بریزم توی شیر موزش؟ 

دختر منم هنوز سه هفته است مدرسه شروع شده . دوبار ویروس گرفته. تب شدید و بدن درد بینیشم همش فین فین ...

دقیقا دختر منم همینه 

هر هفته آخر هفته دیگه کلا میفته دو روز

باورت بشه یا نه یه علتش همون ماسکه ‌چون ویروس ها انقدر کوچبکن که از الیاف این ماسکای عادی راحت میگذر ...

سه شیره چیه عزیزم؟