2777
2789
عنوان

این پسره

254 بازدید | 24 پست

بچه ها دوستم با یه پسره ای اشنا شده توی رستوران پسره بهش شمارع داده بوده بعد قرار گذاشتن همو دیدن دوستم خیلی خوشش اومده ازش برگشتنی از دیتم پسره بهش پیام داده که خوشحال شدم دیدمتو چه قد خوشگلی وکلی اشتیاق نشون داده فرداش نه پیام داده نه زنگ دوستم دوبار باهاش تماس گرفته گفته سرکارمو وخوشحال شدم صداتو وشنیدم اینا ولی تا شب دیگه هیج خبری ازش نشده درصورتی که قبل از اینکه همو ببینن پسره صب بخیز شب بخیر بهش میگفته اصرارم داشته ببینتش حالا دوستم باز اومده پیشم گریه میکنه میگه از پسرع خوشش اومده و چرا شانس ندارم اینم بگم دوستم از نظر ظاهری مالی کمبودی نداره و پسرع هم شب بعذ دیت بهش گفته چرادستمو نگرفتی دوستمم گفته دلیلی نداره الان دستتو بگیره راهنماییش کنین حرفای منو گوش نمیده مدام گریه میکنه 

میشه تاپیک اخر منم ببینید

یه تجربه مشابه با دوستت دارم

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشش نیومده الکی حضوری وانمود کرده خوشش اومده که دلش نشکنه حالا ام میخواد طوری رفتار کنه که دختره بره نه اینکه جوری رفتار کنه انگار پسره ترکش کرده 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

سر دوبار دیت رفتن دوستت عاشق شده ..سر بار سوم میخواد حامله هم بشه اما 🥴🥴🤣🤣به کجا چنین شتابان 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خوشش نیومده یا ممکنه تو آب نمک خوابانده باشه

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

مرتیکه! 

یا داره بازی روانی میکنه که دوستتو وابسته کنه 

یا قصدش فقط س/.. بوده از اینکه دوستت نذاشته دستشو بگیره زورش اومده! داره بی توجهی میکنه که دوستت یا تن به خواسته‌ش بده یا کلا کنسلش کنه