2777
2789
عنوان

همون روز اول کاریم زیرآبم رو زدن

226 بازدید | 26 پست

امروز روز اول کارم بود

یه دختری همکارم بود زیرآبم رو زد

هنوز قرارداد نبستم

بنظرتون ادامه بدم یا همینجا بیخیال بشم؟

کلا دختره خیلی خود شیرین بود و دنبال چاپلوسی و زیرآب زنی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی تو اگه به خودت و کار خودت مطمئن باشی هیچ کس هیچ کاری نمیتونه بکنه اونم یه روزی چنان میخوره تو سرش که نگو البته اگه بیای بیرون باز میتونی جایی بهتر یا تو همون لول کار پیدا کنی استخدام شی خودت میدونی

یعنی چی تو اگه به خودت و کار خودت مطمئن باشی هیچ کس هیچ کاری نمیتونه بکنه اونم یه روزی چنان میخوره ت ...

اخه من قرار بود شیفت صبح باشم

چون اون زیرآب زد 

به من گفتن عصر بیا..

هر جا بری همینهمردا بهت نظر دارنزنا زیراب میزنن🤣

مخصوصا به دخترای مجرد.همکارم که اقاس به همکار دیگمون  یه دختر مجرد هی میگه بیا اتاقمون .مرد خجالت بکش طرف نمخاد بیاد اتاقت چرا اصرار میکنی

تعریف کن بگیم چیکار کنیم

من تو آزمایشگاه کار میکنم

رفت به دکتر گفت هیچی بلد نیست همه کارهاشو من دارم انجام میدم

چون  قرار بود من از شنبه صبح بیام

اون شیفت عصر بمونه 

ولی اون دلش مبخواست شیفت صبح باشه واسه همین زیرآب زد که شیفتش عوض بشه

هر جا بری همینهمردا بهت نظر دارنزنا زیراب میزنن🤣

تو اداره نصف اقایون امار زنای مجرد و طلاق گرفته دارن واقعا حیا خوب چیزیه.اولین چیزی که میخوان درباره یه زن یا مرد بگن طرف طلاق گرفته یا مجرد

من تو آزمایشگاه کار میکنمرفت به دکتر گفت هیچی بلد نیست همه کارهاشو من دارم انجام میدمچون قرار بود م ...

گوش کن ببینم چی میگم روز اولت بوده شناختی نداشتی فدای سرت که اگر کمک خواستی اینو بعدا به صاحب کارتم بگو درضمن تو الان این دختره رو شناختی پس بهش رو نده فقط سلام اگر سوالی چیزی داشتی از یکی دیگه بپرس یا اگه کسی نبود محترمانه از خودش بپرس 

ولییییی جا نزن